2022-11-02 Milan-Sa...
 

2022-11-02 Milan-Salzburg

 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan szerda este az osztrák élvonalban szereplő RB Salzburgot fogadja a Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában. A piros-feketék egy győzelemmel vagy egy döntetlennel csoportmásodikként továbbjutnak a BL-nyolcaddöntőbe, míg vereség esetén az Európa Liga kieséses szakaszában folytatják. A mérkőzés 21:00-kor kezdődik a San Siróban és a Sport 1 közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2022.11.01. 22:02
Dio
 Dio
(@deeo)

A NASA már kutatja, hogy ennyi osztrák helyzetből hogy nincs még gól. Egyébként jó ez, csúszunk, mászunk, pörgünk ahogy kell, de a védelem valami roppant ingatag. Kéne még egy megnyugtató gól, mert az eddig látottak alapján csoda lesz ha nem kapunk. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.11.02. 21:53
gumicsiga
(@gumicsiga)

Pedig úgy néz ki, hogy behúzzuk 🙂 de rég vártam már erre, mederdemli a csapat és megrdemlik a szurkolok is.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.11.02. 22:46
rossonero01
(@rossonero01)

BRAVO!

Ez egy kifejezetten szórakoztató meccs volt és hála Istennek Dio szurkertársnak lett igaza. Ma nyoma sem volt a torinoi borzadálynak és magabiztosan nyertünk.

Én bevallom tartottam ettől a Salzburgtól. Egy kifejezetten hajtós, ügyes csapat. 50-60 percig.

Viszont ahol Theo, Giroud, Bennacer, Kalulu (és Tata 😀) ilyen klasszis teljesítményt hoz, ott borítékolható a győzelem. Mi lett volna, még ha Leao és Rebic is hozza tudása 70-80%-át?! Na de nem vagyok telhetetlen, szép volt ez így is!
Innentől nekem minden meccs ajándék a BL-ben. 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.11.02. 23:11
ACM_GRA
(@acm_gra)

Fantasztikus teljesítmény, bravó srácok! :-)) Teljesen megérdemelt továbbjutás a részünkről. Számomra is innentől kezdve minden mérkőzés ajándék a BL-ben. Azért persze egy "könnyű" sorsolást elfogadnék 😀 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.11.02. 23:36
Dio
 Dio
(@deeo)

@rossonero01 🙂 nem egyszer láttuk idén, hogy az otthoni meccseken mintha nem is az a csapat lépne pályára, ami előtte idegenben nyomát sem mutatta futballnak. Ezt a hektikusságot kell a minimálisra csökkenteni (hiszen azért foghat ki egy top csapat is gyenge napot), aztán el lehet mondani hogy jó ez amúgy.

Tegnap tényleg jó volt. És ha megnézzük, hogy a Chelsea elleni 2 zakó után volt egy kis számolgatás és para, majd jött két 4:0-ás teljesen sima meccs, szavunk nem lehet.

Hogy aztán mit hoz a sorsolás, az megint egy másik dolog. Úgy gondolom, hogy a Tottenham, Porto és talán egy rossz napot kifogó Benfica ellen lehet esélyünk, többi esetben nem nagyon. A jelenlegi Milannak a csoportból való tovabbjutás volt az elvárt és reális célkitűzés, a többi az már csak hab a tortán. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.11.03. 06:59
Berka_
(@berka_)

@deeo Én a Portot vagy a Benficat látnám szívesen, a Tottenham ellen lennének bajok, az angol csapatok valahogy nem fekszenek nekünk.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.11.03. 07:49
szucsi82
(@szucsi82)

Nem is tudom mikor volt olyan, h 3-0ás eredmenynél nyugodtam elmentem aludni.

Jó volt ez tegnap pedig kicsit tartottam tőle a hétvége után. 

Maradék 3 bajnokit meg kell nyerni és jók vagyunk.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.11.03. 08:54
HegyalJani
(@hegyaljani)

Na, ez volt sima, nem a Torino elleni meccs 😀

A továbbjutás szempontjából két fontos meccset lehoztuk 8:0-ás gólkülönbséggel.. Nem volt kérdés.. Úgy tűnik megtanulta a Milan,  hogy sorsdöntő, fontos mérkőzéseket, hogyan kell egy nagy csapatra jellemző módon lehozni..

Múlt héten lehetett olvasni néhány fanyalgó véleményt Giroud-val kapcsolatban.. Idén 17 meccsen (Bajnoki és BL) 8gól 4 gólpassz.. Ha ez a statisztika fanyalgásra ad okot, ám legyen. Tegnap este 2 gól 2 gólpassz, ezzel biztos, hogy Ő lesz az MVP, de amit Bennacer játszott, az közel volt a tökéleteshez.. Élmény volt nézni a hosszú indításait.. A Zagreb ellen Bennacernek 12 (!!!) labdaszerzése volt, nem láttam még a statisztikákat, de szerintem most is közel volt hozzá.. Parádésan játszott a kis Terrorista 🙂

Kalulu és Theo, akiket még kiemelnék, mindketten átlagon felül teljesítettek és ne felejtsük el Tatát sem.. Ahhoz képest, hogy Maignan sérülése után lehetett olvasni olyan véleményt, hogy a BL-ből is kiesünk.... 😀 Rendben volt Ő is..

Aki még érdekes figura, az a Messias.. Nem tudom honnan lehet előbányászni hozzá statisztikát, de eszméletlen hatékony a pali..  Viszonylag kevés a játékperce, ehhez mérten a kapura lövése is, de hogy azok magas %-al kaput találnak az biztos.. Kiegészítő embernek tökéletes..

Ott vagyunk a 16 között és teljesen nyugodtan fogom várni a sorsolást.. Szerintem a kieséses szakaszban is ez lehet a mi esélyünk, hogy különösebben senki nem vár tőlünk semmi extrát..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.11.03. 10:06
Gagacs
(@gagacs)

@hegyaljani csak @szucsi82 ki nem menjen a meccsre! 🤣 
Valahogy rá kell beszélni, hogy Neki ez nem jó... 🤣
Bennacer megtartása talán még fontosabb lenne, mint Leao.
Ismerős írta a Napolival kapcsolatban kedden, hogy ilyen meg olyan keresztlabdák, meg nálunk elvétve vannak ilyenek. Aztán tegnap Bennacer csak úgy ontotta magából ezeket. Brutális volt.
Én az 1:1-es meccs után kicsit tartottam ettől, de a srácok szépen bekussoltattak.

Jöhet az ucccsó 3 bajnoki idén. Remélem azt is behúzzák!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.11.03. 11:17