2022-10-25 Zagreb-M...
 

2022-10-25 Zagreb-Milan

 
norberto012
(@norberto012)
Admin

MATCHDAY! A Milanra ma nagyon fontos mérkőzés vár, ugyanis a Dinamo Zagreb ellen lép pályára a Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában. A Rossoneri a hétvégén egy Monza elleni 4-1-es győzelemmel hangolt a meccsre, míg a horvát együttes 1-1-es döntetlent játszott a Hajduk Splittel. Az összecsapás ma 21:00-kor kezdődik és Magyarországon nem közvetíti TV-csatorna. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2022.10.25. 09:19
Dio
 Dio
(@deeo)

Mindenféle túlzás nélkül írom, hogy ha ez 8:0 ide, akkor sem szólhat senki semmit.

Kicsit féltem, hogy mit fogunk nyomni idegenben, mennyire görcsölünk rá. Hát itt szó nem volt ilyenről. Embertelen mennyiségű gólhelyzetet dolgoztunk ki. Nem kérdeztünk semmit. Gratulálok a csapatnak, így kell dominálni egy ilyen meccsen! 

Innen nem tudom elképzelni, hogy a Salzburgnak legyen esélye nyerni a San Siroban a következő fordulóban. 

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.26. 06:39
szucsi82
(@szucsi82)

Ez Milan szurkolói részről egy remek meccs volt.
Rengeteg helyzetünk volt amiből szerencsére négyet értékesítettünk is.
Innentől a mi kezünkben a sorsunk a továbbjutást illetően.

Ha kikapunk otthon akkor meg is érdemeljük a kiesést.
Ellenben ha továbbjutunk látva a jelenlegi csoportelsőket nem igazán érzem ,hogy bárki ellen is esélyesként lépnénk pályára.

Nekünk jó pár év kell még ha ilyen ütemben próbálunk erősíteni mint idén ahhoz,hogy esélyünk legyen egy nyolcaddöntőben.
De pénzbeli és rutinbeli kis plusznak azért remek lenne egy ilyen párharc.

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.26. 07:25
Gagacs
(@gagacs)

@szucsi82 szerintem a totenem, OM, sporting csoportelső (ezek közül még bárki lehet) jó lenne nekünk. Bőven lenne esélyünk. Főleg ha addig mindenki felépül.

A meccs parádés volt. Egyébként nem is értem, hogy ez a Zágráb miként verte meg a cselzit. Még ha akkor Tuchel volt is az edző. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.26. 08:35
Berka_
(@berka_)

@gagacs Sőt, a B csoportot vagy a Club Brugge, vagy az FC Porto nyeri, azért ellenük sem lennénk esélytelenek

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.26. 14:39
kissheva
(@kissheva)

Sajnos nem láttam a teljes meccset, csak a második félidőből foszlányokat az elképesztően fasza minőségű streamek miatt. Ha csak az eredményt nézzük akkor ez most elég jól nézett ki. Rá is fért a csapatra a bl-ben is egy meggyőző győzelem.

Ami a továbbjutást illeti, innen már kötelezőnek számít, mégis egy nagyon kemény meccsre számítok a Salzburg ellen. Ugyan egy X is jó nekünk, bennem azért maradna egy kis hiányérzet, hogy úgy megyünk tovább, hogy csak az utolsó horvátok verjük meg. (nyilván ez másodlagos, csak legyen meg a továbbjutás)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.26. 14:52
dzsozy
(@Gunz)

Nos én az első gólig konkrétan kapartam a falat, mert szerintem borzalmasan játszott a csapat. Olyan 25. perc táján volt egy kis stat 64-36%-os labdabirtoklással, meg valami 5-2-es kapuralövési kísérlettel. Konkrétan Rebicet az egész félidőben a pokolra kívántam, mert borzalmasan pontatlanul játszott, bár nagyon lelkes volt és kitette szívét-lelkét a pályára. Aztán megtört a jég és onnan nem volt visszaút a Zágrábnak. 

Volt néhány dolog, ami nagyon zavart, nem teljesen értem az okokat. 3-0 után vége volt a meccsnek és nem jött Origi, csak a 80. perc körül. CDK-t lehozta, pedig neki nagyon kellett volna a stresszmentes, tétnélküli, de éles játék. Illetve Tonali pályán tartása is furcsa nekem. De ez apróság.

A másik az a ziccerek kihasználatlansága. Pioli éppen a meccs után nyilatkozta, hogy mennyire nagy a játékintelligenciája a játékosoknak. Nos, szerintem pont ezek a szituációk mutatják meg, hogy ez nincs így. Rebic, CDK, Krunic, atyaég miket rontottak el. Csak egy bepassz kellett volna és mind gól. 

Jöhet egy Mozart golyó, aztán meg a BL döntő a City, PSG, Bayern ellen a Napoli ellen. 🙂

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.26. 18:03
HegyalJani
(@hegyaljani)

Egyéb elfoglaltság miatt, csak ma délután tudtam megnézni a meccs ismétlését.

Úgy voltam vele, hogy a Zagreb és a Salzburg ellen olyan meccset kell játszani, mint az előző bajnoki szezon utolsó meccsén a Sassuolo ellen, esélyt sem hagyni az ellenfélnek.. Nyilván tudtuk, hogy a Zagreb ellen, olyan légkörben, ami ott van nem igazán nyerni járnak más csapatok, ugye a Chelsea is orra esett Horvátországban.. Ebből kiindulva még inkább örömteli, hogy ilyen könnyedén hoztuk ezt a fontos meccset.. A végeredmény és a statisztika alapján is sima volt, de látva ma az ismétlést, csak Giroud szerezhetett volna kb. 5-6 gólt 🙂

Sok jó teljesítmény volt tegnap, de nekem Bennacer és Tonali játéka tetszett a legjobban.. Rengeteget melóztak ők ketten..

Egy megvan, még egy hasonlóan jó meccset kell játszani az osztrákok ellen és akkor nem lesz gond a továbbjutással..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.26. 18:09
tupi
 tupi
(@tupi)

@hegyaljani azok a fránya röplabda meccsek igaz? 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.26. 19:41