2022-10-05 Chelsea-...
 

2022-10-05 Chelsea-Milan

Oldal 1 / 2
 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan ma este a Premier League-ben szereplő Chelsea otthonában lép pályára a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik játéknapján. A Rossoneri egy Empoli elleni 3-1-es győzelemmel hangolt az összecsapásra, míg a londoni alakulat 2-1-re győzött a Crystal Palace ellen. A mérkőzés 21:00-kor kezdődik a Stamford Bridge-en és az M4 Sport közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2022.10.05. 07:28
tupi
 tupi
(@tupi)

Győzelmen kívül minden más eredmény csalódás lenne! 🧐 

 

Komolyra fordítva a szót, a jelenlegi helyzetünkben én aláírnék egy ikszet előzetesen. Kíváncsian várom a mérkőzést, Forza!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.05. 11:35
Anselmo
(@anselmo)

A győzelmen kívül én ma bármilyen eredményt elfogadok és megemésztek 😆 . 

Azt nem, mert jelen körülmények között az csak a "cheat mode"-ban lehetne elérhető Londonban, márpedig mi becsületes kis munkás csapat vagyunk. Attól meg az Isten mentsen, hogy a meccset szétcsalva, bírói segédlettel nyerjünk, mint tegnap az Inter :D... De hogy én is komolyra fordítsam a szót:

Az angoloknak ez nyilván élet-halál meccs lesz, ők vannak otthon is, nekünk meg van kb. 13 bevethető játékosunk a meccsre. Ennél nagyobb hendikeppel csak akkor kezdhetnénk a meccset, ha emberhátrányból indulnánk az 1. percben. Esélytelennek érzem ma a 3 pontot, de még az 1 pontot is igazából. Nekünk az utolsó két forduló lesz a vízválasztó, ha azokon nyerünk, akkor a Chelsea ellen mindegy mindkét meccs eredménye. De érezzük jól magunkat, nekünk ez most az igazi BL-feeling a csoportmeccsekre, az eredmény miatt meg aggódjanak ők, mert a zágrábi balfaszkodás után nekik van rá igazából okuk. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.05. 15:55
kissheva
(@kissheva)

A futball attól szép, hogy bármi megtörténhet, így én nem tekintem lefutottnak a mai meccs kimenetelét. Mindenesetre a realitások talaján maradva, és a csapat jelenlegi helyzetét tekintve én maximálisan megelégednék egy döntetlennel, de még egy kis arányú vereséggel is, ami nem demoralizálja teljesen a brigádot. 

Igazából a mai meccsen nem nekünk lesz vesztenivalónk, így ezzel a tudattal talán felszabadultabbak is lehetünk, aztán meglátjuk ez most mire elég.

Forza Milan!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.05. 17:28
Anselmo
(@anselmo)

@kissheva Hát meglátjuk, a futball ma mitől lesz szép, egyelőre nem látom. Sorjáznak a vállalhatatlan egyéni teljesítmények, Dest, Tonali, Ballo-Touré, és De Keteleaere mai játéka valami horror. Lehetne ez 5-1 is az 1-0 helyett, riadt kislányokként játszunk, rossz nézni. Persze legalább ez az a meccs, amelyiket el lehet veszíteni, de ez a teljesítmény bármelyik csoporttag ellen édeskevés lenne. Egyszerűen nem látom azt a mentális és technikai szintlépést, ami egy BL-meccsre minimum elvárható lenne. Úgy akarunk játszani a Chelsea ellen, mintha a Verona, de jobb esetben is mondjuk Lazio lenne az ellenfél, ugyanakkor a félelmet nagyon is érezni. 

A első félidő után csak azt remélem, a kiütéses zakót elkerüljük és aztán a jövő héten a San Siróban megmutatjuk, hogy a Milan azért nem csak ennyit tud. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.05. 21:58
rossonero01 reacted
rossonero01
(@rossonero01)

Nekünk sosem ízlett ez az agyatlan, rohanós , fizikális játék amit az angolok tolnak.

Mondjuk sérülések ide vagy oda, (plusz a tippem ellenére) ennél többet vártam. CDK full el van veszve, értem én, hogy adjunk neki idôt, de akkor Adli miért nem kap (legalább a bajnokságban)??

Tataban nemcsak en de a tarsak sem biznak, totál bizonytalan a mozgasa. Kalacra emlékeztet.
Ami mèg engem felcsesz, hogy a bírók idén is full részrehajlóan fújnak legtöbbször ELLENÜNK. Nevetséges ez a holland f@sz.

Hiányzik középrôl egy ütô-verô középpályás..

Krunic,mit hagysz ki bmeg…!

A hozzászólás módosítva: 2 év telt el 2 alkalommal , rossonero01
VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.05. 22:02
Anselmo
(@anselmo)

@rossonero01 ez nem mentség és nem indok az ilyen szintű szereplésre. Ez az elmúlt 2 év legrosszabb teljesítménye, amit a csapattól látunk. Én biztosra veszem, hogy a jövő héten egészen mást fogunk látni, mert ennyi nincs a két csapat között. De ez a mai akkor sem bocsánatos, és teljességgel méltatlan a Milanhoz.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.05. 22:32
rossonero01
(@rossonero01)

@anselmo persze hogy nem, én sem felmenteni akartam ôket.
Én azt sem értem Pioli miért hajtja neki az angoloknak a csapatot,mikor ennyire nincs pad?
Meg amúgy is. Tudtuk, hogy nekik életbevágó a 3 pont. Tegnap az inter azt játszotta amit nekünk is kellett volna ennyi hiányzóval. Betolták a 10emberes buszt 20méterre, a Barca meg is volt lôve. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.05. 22:48
Anselmo
(@anselmo)

@rossonero01 én semmit, de semmit nem értettem belőlünk ezen a meccsen. Sem a taktikát, sem a mentalitást, sem hogy mi volt itt a koncepció. Oké, hát ki lehet kapni a Stamfordon, persze. De a regnáló olasz bajnoktól, néhány hiányzó ide vagy oda, nem szeretne ilyet látni az ember. Mélyebb problémáink vannak ennél, ezt ilyen csalódottan nem is részletezném, de legyen ma annyi elég, hogy van még hová nőni.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.05. 22:55
tupi
 tupi
(@tupi)

@anselmo egyetértek. Vereségnél a hozzáállásunk/mentalitásunk fáj jobban. Külföldi oldalakon azt írják semleges szurkolók, hogy a Milan úgy jött ki erre a meccsre mint aki 3-0t elfogadná bármikor és nem is tudok igazán belekötni ebbe. Lehet sok sérültünk de ilyen hozzáállás érthetetlen számomra..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.05. 23:15
Dio
 Dio
(@deeo)

Én úgy gondolom, hogy egy 3:0-ás Chelsea győzelem a Stamford Bridgen még egy fullos Milan keret ellen is lehet egy simán reális eredmény, mert sajnos van ekkora minőségbeli különbség a két csapat között. A mai ezzel a 4 kezdő hiányzóval ennyire volt sajnos jó, szégyen, nem szégyen, de ki kell mondani hogy osztálykülönbség volt a két csapat között. Egy Leao elfutáson kívül gyakorlatilag nulla támadójátékunk volt. 

Az egyéni teljesítményeket, a sebesség, gondolkodásbeli különbségeket mindenki láthatta. Ez nem bosszant, ez kvalitás kérdése. Ami viszont nagyon is bosszant, azok a pontrúgások. Ha le kell őket védekezni, akkor ön és közveszélyesek vagyunk konkrétan, és ez nem csak ezen a meccsen látszott, hanem az utóbbi időben sokszor. Thiago Silva fél percen belül kétszer fejel úgy, hogy majdnem gól, mi a megoldás? Ráállítom Bennacert! Hiszen van vagy, 140 centi is! Ezt melyik ökör találta ott ki, de komolyan? Majd jön az újabb fejes, lecsorog, gól. Milyen meglepő! Na de, majd ha mi rúgjuk a pontrúgást! Odaáll Tonali, odaáll Bennacer. Újabban ez az újabb hülyeségünk, az égadta világon nem zavarnak össze senkit sem, de rögtön kiveszünk még egy embert mint lehetőséget, ha kettő áll ott. A legdurvább, hogy ugyanezt eljátszunk szögletnél is, arra aztán tényleg nincs magyarázat, miért kell oda kettő, mert még csak kis szöglet sincs. Ha meg van, akkora  kapusig visszük vissza a labdát, ez a másik halálom. Egy normális pontrúgásunk nem volt, cserében amiket ellenünk rúgnak, azok mindegyike életveszélyes. Ez számomra a rögzített szituációk gyakorlásának a teljes hiányát mutatja.

Mondhatnám, hogy a három gólból kettő megyei szintű volt, de teljesen felesleges, mert ezt a három gólt, ugyanúgy megkaptunk volna másik szituációkból, annyira nem ez a kávéház volt ez most sajna. Viszont rohadt kiváncsian várom a jövő hetet. Ennyire nagy szart még egyszer nem fogunk letenni otthon, ebben biztos vagyok. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.05. 23:22
Gagacs
(@gagacs)

@anselmo néhány hiányzó? 5 db kezdő játékos hiányzott. Ha mondjuk Kjaert vesszük Kalulu helyett. Szinte a teljes védelem, Zsuzsit kivéve. Ezt kb. a klubok 95%-a megérezné.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.06. 06:35
ACM_GRA
(@acm_gra)

Egyszerűen nem tudok haragudni a csapatra, noha fájni fáj a tegnapi produkció. Ami az Empoli ellen sikerült, az most nem, azaz a bravúr! (micsoda fontos 3 pontot szereztünk akkor, utólag is hatalmas gratuláció a csapatnak)

Ez egy olyan mérkőzés volt (a Chelsea elleni), amit ha tízszer lejátszanak, 9 alkalommal értékelhető teljesítményt nyújtunk, helyzetekkel, minőségi megoldásokkal, stb. Egyszóval Milanhoz méltó teljesítménnyel. A tegnapi nem az volt. Semmi sem sikerült, mintha fejben sem lettek volna ott a srácok. És ügye a rengeteg hiányozó, no meg az, hogy itt igazi tétje a Chelseanak volt. Mi még akkor is továbbmehetünk reálisan, amennyiben kapnánk egy 5-öst a San Siroban, viszont hoznánk a maradék meccseket. Mindez sztem egy csúnya kisiklás volt, el kell gyorsan felejteni mindezt és tanulni a hibákból a csapatnak. -:) 

Azaz érzésem egy teljesen más Milant fogunk látni a San Siroban és egy pontra mindenképpen jók leszünk. Nincs ekkora különbség valójában. (persze azzal is tisztában vagyok, hogy jelenleg a továbbjutás lehet a maximum amit kihozhatunk, a hőn áhított 8. BL-serleg még minden bizonnyal sajnos várat magára)

A hozzászólás módosítva: 2 év telt el 2 alkalommal , ACM_GRA
VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.06. 07:01
szucsi82
(@szucsi82)

Teljesen látszott ,hogy a védelembe milyen zavar volt a két "új" szélső védő miatt.

A széleken úgy vertek meg minket ahogy akartak.

A 2. gólnál is bent áll 3 védő de a hosszún érkezőn sehol senki.Aki majd miután beadta a labdát mehetett is ünnepelni társa gólszerzését.

Fájó volt látni ezt a tegnapi csapatot de sajnos ez van ha kiesik pár alapember a csapatból és nincs megfelelő helyettese.

Azt senki sem várhatta el ,hogy egy Chelsea ellen majd egy Dest vagy Touréval parádézni fogunk.Akik ráadásul igazából meccsben sem vannak.

Persze biztam én is egy meglepetésben de sajnos ez a csapat erre volt most képes.

Nehéz ezt úgy megoldani ,hogy játszon is mindneki meg eredmény is legyen.

Látható a többi olasz csapatnál is ha kiesik pár ember már szinte boritékolható a botlás.

Lehet rotálni de pont egy Juve ellen megint nem túl szerencsés.

Reménykedem ,hogy több sérülés nem lesz egy darabig és mindenki gyorsan felépül.

Forza Milan

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.06. 08:08
kissheva
(@kissheva)

Hiányzók ide vagy oda, ez valóban méltatlan volt a csapathoz. És nem az eredménnyel van a gond, még csak nem is a játékkal, mert lehet rosszul játszani. De a meccs elejétől fogva nem láttam azt a játékosokon, hogy ők mindent meg akarnak tenni a jó eredmény érdekében. Mintha ők is elkönyvelték volna, hogy van jó pár sérült, így hát nem olyan nagy gond a vereség. Párharc gyengék voltunk, lassúak körülményesek, és senkiben nem volt váratlan húzás. 

Az egész meccs úgy tűnt, mintha mi egy másod-harmadosztályú csapat lennénk, akin átrobog a Chelsea.

Az első bekapott gólunk tragikomédia volt, és nem azért mert pattogott össze-vissza. Thiago Silva egymás után három szögletnél fejelt teljesen tisztán, senkitől sem zavartatva, vagy Bennacer-rel kellett "összecsapnia", aki talán a mezőn legalacsonyabb embere volt. Nem igaz, hogy ezt belül nem érzékelik a játékosok, és cserélnek párt.

El kell felejteni ezt a teljesítményt, aztán jövő héten meglepni a londoniakat, hátha elbízták magukat.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.06. 08:11
Oldal 1 / 2