2022. november 29., kedd

Folynak a tárgyalások Sportiello érkezéséről

-

Egybehangzó információk szerint a Milan vezetősége azon dolgozik, hogy a következő szezonra ingyen megszerezze az Atalanta második számú kapusát, Marco Sportiellót.

A szezon végén Ciprian Tatarusanunak és Antonio Mirantének is lejár a szerződése a Milannal és valószínűsíthető, hogy egyikőjükkel sem fog hosszabbítani a klub. Így új kapus fog érkezni Mike Maignan mögé.

Fabrizio Romano transzferguru arról számolt be, hogy a Milan előrehaladott tárgyalásokat folytat Sportiello szerződtetése érdekében a következő szezonra. Az olasz kapusnak bő fél év van hátra a 2023 nyarán lejáró szerződéséből és folyamatban vannak a tárgyalások a felek között.

Sportiello válthatja Tatarusanut második számú kapusként a 2023/2024-es idényben, míg Mike Maignan továbbra is érinthetetlen a csapatban. Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia újságírója is megerősítette, hogy Sportiello konkrét célpont a Rossoneri számára a következő idényre. A 30 esztendős kapusnak számos ajánlata van, de a Milan van pole pozícióban az aláírásáért. Az elkövetkező napokban találkozó lesz a felek között annak érdekében, hogy lezárják a transzfert.

Nico Schira közlése szerint a Milan 2+1 éves szerződést kínál Sportiellónak, aki 2025 nyaráig írhat alá, plusz egy éves opcióval.

Az olasz kapus az Atalanta utánpótlásában nevelkedett és három alkalommal szerepelt kölcsönben: 2012-ben a Carpinál, 2017-ben a Fiorentinánál és 2018-ban a Frosinonénál. Sportiello összesen 128 tétmeccsen lépett pályára az Atalanta színeiben, ebből 35 mérkőzést hozott le kapott gól nélkül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS