2022. december 02., péntek

A Milan egyezségre jutott Bennacerrel

-

A legfrissebb hírek szerint a Milan vezetősége nagyon közel áll ahhoz, hogy meghosszabbítsa Ismael Bennacer szerződését, miután a felek egyezségre jutottak a kontraktus hosszáról és a fizetésről is.

Bennacer személyében Theo Hernández, Fikayo Tomori, Sandro Tonali és Pierre Kalulu után a klub újabb kulcsemberével köthet hosszú távra szóló szerződést. Az algériai futballista jelenlegi kontraktusa 2024. június 30-án jár le és mostanra a felek egy lépéssel közelebb kerültek az aláíráshoz.

A La Gazzetta dello Sport mai száma szerint egy általános megállapodás született Bennacer és a klub vezetősége között a játékos szerződésének meghosszabbítása ügyében.

A Rossoneri vezetői magabiztosak és még az év végéig megtörténhet a hivatalos bejelentés. Az általános megállapodás értelmében Bennacer 2027 nyaráig fog hosszabbítani és jelentős fizetésemelést kap. A 24 éves középpályás jelenleg évi nettó 1,5 millió eurót keres, míg az új egyezség évi 4 millió eurós bért plusz bónuszokat garantál számára.

Ráadásul a 2019-ben aláírt szerződés tartalmaz egy 50 millió eurós kivásárlási záradékot, amely csak és kizárólag nyári átigazolási időszakokban aktiválható és csak a mercatók korai szakaszában. A Gazzetta írása szerint egyelőre még nem dőlt el, hogy marad-e a kivásárlási záradék, esetleg emelnek rajta vagy végleg eltörlik.

Az algériai válogatott játékos kulcsemberré vált a Milan középpályáján és az idei szezonban minden mérkőzésen pályára lépett. November elején a Cremonese elleni bajnokin a csapatkapitányi karszalagot is viselte, mindezt három év után először a Rossoneriben.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Neki örülök a legjobban, a csapat motorja. Nagyon jól kezeli, tartja és játsza meg a labdát.
  Előbb találnánk egy fiatal, hajtós balszélsőt Leao helyett, mint egy ilyen fáradhatatlan, tapasztalt futógépet. A csapat motorját egy csapat sem adja el szívesen.

 2. Leao biztos, hogy NEM FOG HOZZÁNK ALÁÍRNI!
  Az Ő posztja hiányposzt Euròpában, szinte bármelyik nagyobb csapat vinné!
  A Milan meg túl zsugori, hogy azt a bért megadja Leaonak amit kér(t).

  Leao aláírására szinte semmi esélyt sem látok. SAJNOS.
  (De, ne legyen igazam.)

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS