2022. november 29., kedd

A Curva Sud üzent a távozó Gazidisnek

-

Ivan Gazidis, a klub távozó vezérigazgatója a munkájával a Milan szervezett szurkolói csoportjának, a Curva Sud Milanónak is elnyerte a tiszteletét.

Múlt héten hivatalossá vált, hogy Gazidis nem hosszabbítja meg a december 5-én lejáró szerződését és négy év után távozik a klub vezetőségéből. Az 58 éves szakember nagyszerű munkát végzett a Milan háza táján és hatalmas érdemei vannak a klub pénzügyi stabilitásának megteremtésében illetve az elmúlt évek eredményeiben. Az is eldőlt, hogy a jövő hónaptól Giorgio Furlani lesz az új CEO.

Gazidisnak a hétvégi Fiorentina elleni meccsen volt az utolsó hivatalos megjelenése a Milan vezérigazgatójaként a San Siróban és a Rossoneri ultrái sem feledkeztek meg róla. A Curva Sud Milano a mérkőzés kezdőrúgását megelőzően egy molinót feszített ki a lelátón a következő üzenettel.

“Egy példaértékű igazgató, de mindenekelőtt egy különleges ember. Köszönjük Ivan! Sok sikert!”

A San Siro közönsége nagy ováció közepette megtapsolta Gazidist, aki elérzékenyült.

Paolo Scaroni, a Milan elnökének beszéde a stadionban: “Szeretnék nagyon különleges módon elbúcsúzni Ivan Gazidistól, akinek ez az utolsó napja velünk. Szeretném, hogy Ivan érezze az öleléseteket ezért a csodálatos négy évért, amit együtt töltöttünk. Köszönjük, Ivan! Köszönjük az elhivatottságodat és a szenvedélyedet. Hamarosan újra találkozunk Milánóban és szeretnénk az ölelésünket küldeni neked. Ciao, Ivan!”

A dél-afrikai szakember néhány nappal ezelőtt érzelmes levélben búcsúzott el a klubtól és külön kitért arra a gesztusra, amit a szurkolóktól kapott a betegsége alatt. Gazidis búcsúlevele itt megtekinthető.

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS