2022. november 30., szerda

Édesapja megszólalt Leao szerződéséről

-

Rafael Leao édesapja, Antonio elmondása szerint folyamatban van a fia szerződésének meghosszabbítása a Milannal és úgy gondolja, hogy a 23 éves támadó megérdemelten lett a Serie A legjobb játékosa az előző idényben.

Egy hónapja zajlanak a tárgyalások a Milan vezetősége és Leao új képviselője között. A portugál válogatott támadónak kevesebb mint két év múlva, 2024 nyarán jár le a szerződése és az érdekeit Ted Dimvula képviseli, akit Leao édesapja bízott meg azzal, hogy levezényelje a hosszabbításról szóló tárgyalásokat.

Antonio Leao, Rafael édesapja egy interjút adott a Record portugál lapnak és kijelentette, hogy dolgoznak a szerződéshosszabbításon, valamint a topklubok érdeklődéséről is kérdezték.

“Dolgozunk a szerződés meghosszabbításán a Milannal. Rafaelnek 2024-ig szól a szerződése és mindenről gondoskodni fogunk anélkül, hogy a Chelsea-vel, a Real Madriddal vagy a Barcelonával foglalkoznánk.” – reagált Antonio Leao.

“Rafa imádja Olaszországot és szeret itt lenni. Az előző szezonban megnyerte a Serie A legjobb játékosának járó díjat. Nem azért kapta meg ezt az elismerést, mert jól néz ki, hanem azért, mert egyszerűen ő volt a legjobb.”

Paolo Maldini, a klub technikai igazgatója néhány héttel ezelőtt azt mondta, hogy megpróbálják még a világbajnokság kezdete előtt meghosszabbítani Leao kontraktusát, azonban a jelek szerint biztosan nem fog megtörténni az aláírás a jövő héten kezdődő katari torna előtt. Ráadásul a tárgyalásokat bonyolítja egy külső tényező, méghozzá a játékos elveszített kártérítési pere a nevelőegyesületével, a Sporting CP-vel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szerintem télen távozik, mégpedig egy akkora összegért, amit a Serie A még nem sűrűn látott (Lukaku, esetleg Pogba), de talán konkrétan rekord is lesz. Mi pedig mindenképp engedjuk útjára a macskaléptű scoutjainkat, bár ha menne, akkor lighanem nem nevenincs tehetséggel kell majd pótolni.

    • * És szerintem azért lesz ez így, mert nem akarunk még egy blamát megkockáztatni, végre pénz állna a házhoz. A VB szerintem nem fogja túlzottan befolyásolni a dolgot, eddig a válogatottban elég haloványan teljesít,még gólja sincs asszem, 1-2 asszisztot hozott csak össze. Persze lehet, hogy épp most robban be, ha még ez is megtörténne, lehet, hogy még 120 felett is lehet kérni érte, ki tudja.

  2. Meglepődnék, ha maradna. Bevallom nem is érdekelne, ha egy valag pénzt kapna a klub és azt jól forgatná be.
    Tény, hogy Leao az, aki a különbséget tudja jelenteni egy meccsen, de ez lassan 3-4 meccsenként van.
    Én csodálkoztam a legjobban, hogy a hónap játékosa lett. Először azt hittem, hogy mondjuk csak Lombardiában.
    Csípem a csávót, de egy Maignan, Theo, Bennacer, Tonali esetében inkább kapnék a szívemhez.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS