2022. november 29., kedd

Hivatalos: Furlani lesz az új vezérigazgató

-

A Milan hivatalosan is megnevezte az új vezérigazgatót, aki Ivan Gazidist váltja a klub vezetőségében.

Mint arról a napokban beszámoltunk, a klub vezetősége bejelentette, hogy Gazidis négy év után búcsút int a klubnak és a szerződésének lejártával távozik. A dél-afrikai szakember úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a 2022. december 5-én lejáró kontraktusát, így addig marad hivatalban.

A Milan pénteken hivatalos közleményt adott ki, amelyben megnevezte Gazidis utódját, ezáltal a továbbiakban Giorgio Furlani lesz a klub vezérigazgatója.

“AZ AC MILAN BEJELENTI, HOGY A MAI NAPON GIORGIO FURLANIT NEVEZTE KI VEZÉRIGAZGATÓNAK IVAN GAZIDIS UTÓDJAKÉNT, AKINEK A KÖVETKEZŐ HÓNAPBAN VÉGET ÉR A MANDÁTUMA A KLUBNÁL.”

Giorgio Furlani szavai: “Szeretnék köszönetet mondani Gerry Cardinalénak és a RedBird csapatának, hogy abban a megtiszteltetésben részesítettek, hogy az általam imádott klubot vezethetem, amikor az újjászületés következő szakaszába lép. Alig várom, hogy együtt dolgozhassak Paolo Scaroni elnökkel, Paolo Maldinivel, Stefano Piolival és a klub teljes vezérkarával. Tudom, hogy az elkövetkező években együtt még nagyobb sikereket érhetünk el a pályán és azon kívül egyaránt. Forza Milan!”

Furlani az elmúlt években a korábbi tulajdonos, az Elliott Management portfólió menedzsereként dolgozott és helyet kapott a Milan igazgatóságában is, ezáltal közelről figyelemmel kísérte és felügyelte a klub működését.

Gazidist 2018 decemberében nevezték ki a Milan vezérigazgatójának és összesen négy éven keresztül állt a klub alkalmazásában.

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS