2022. november 30., szerda

D. Maldini: “Így volt megírva a sorsom”

-

Daniel Maldini szombaton megszerezte az első gólját a San Siróban, méghozzá a Spezia színeiben. Az olasz támadó-középpályás csalódottan nyilatkozott az eredmény miatt és úgy véli, hogy folyamatosan fejlődik az új csapatában.

A Milan vezetősége a nyáron kölcsönadta Daniel Maldinit a Speziának a tapasztalatszerzés és a több játéklehetőség érdekében. A 21 éves futballista először volt ott a kezdőcsapatban és rögtön gólt szerzett a nevelőegyesülete, a Milan ellen a San Siróban.

Daniel a meccs után nyilatkozott a Spezia televíziós csatornájának és kitért az eredményre, a góljára illetve a fejlődésére is. Maldini úgy érzi, úgy volt megírva a sorsa, hogy gólt szerezzen a San Siróban.

“Nagyon sajnálom ezt a vereséget, mert jó mérkőzést játszottunk. Megint egy fájdalmas gólt kaptunk a meccs végén, ami miatt pont nélkül maradtunk és csalódottan térünk haza. Megfelelő hozzáállással léptünk pályára és biztos vagyok benne, hogy ha így folytatjuk, akkor előbb-utóbb megfordul a szerencse és jönni fognak a megérdemelt pozitív eredmények is.” – mondta Daniel Maldini.

A Rossoneri utánpótlásában nevelkedett Daniel a nagyapja, Cesare Maldini nyomdokaiba lépett, aki 1967. január 8-án kezdőként lépett pályára a Milan ellen, méghozzá a Torino játékosaként a San Siróban. Közel 55 év telt el, hogy újra egy Maldini játsszon a Milan ellenfeleként.

“Személy szerint nagyon jól érzem magam. Az idő múlásával fejlődök és ezen a meccsen igyekeztem a lehető legtöbbet kihozni az edzőtől kapott játéklehetőségből. Nyilvánvalóan meg volt írva a sorsomban, hogy gólt szerezzek a San Siróban, de azt sajnálom, hogy ez nem ért pontot.”

Daniel Maldini eddig 5 mérkőzésen játszott a Speziában és 153 játékpercet töltött a pályán, ezeken 2 gólt szerzett.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem is olyan régen fogalmaztam meg kritikát CDK-val kapcsolatban és akkor említettem, hogy megnézném Maldinit ennyi lehetőséget kapva! 153 játékperc alatt 2 gól remek statisztika. Játékban nem tudott azért olyan hatékonyan részt venni, de ez inkább a Spezia játékának kritikája. Inkább egyéni villanásokra építenek gyakran. Ettől függetlenül a labdákat nagyon jó arányba játszotta meg és parádés gólt szerzett. Sajnos nálunk Adli és CDK mellett percei is lennének és úgy gondolom nem is tervez vele a club.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS