2022. december 05., hétfő

Új egyezség a Milan és az Emirates között

-

Egybehangzó sajtóhírek szerint a felek meghosszabbítják a szezon végéig szóló együttműködésüket.

Az Emirates 2007 óta áll kapcsolatban a Milannal, amelynek 2010 óta hivatalos főszponzora. A két vállalat közötti jelenlegi egyezség 2023 nyarán lejár, ezért a felek az elmúlt hónapokban tárgyalásokat folytattak a hosszabbításról és az új megállapodásról.

A MilanNews és a Tuttosport beszámolója szerint a Milan és az Emirates a következő napokban aláírja a szerződés meghosszabbítását, így tovább folytatódik a másfél évtizede tartó partnerség.

Az arab légitársaság éves szinten 14,2 millió eurót fizet a Milannak és a hosszabbítást követően ez az összeg jelentősen emelkedni fog. A várakozások szerint 2023 nyarától az Emirates a korábbi összeg több mint dupláját, évi 30 – 35 millió eurót fog utalni a klubnak főszponzorként.

Mint arról beszámoltunk, a nyáron a Pumával is új hosszú távú partnerséget kötött a klub, amelynek értelmében a német vállalat 2023 januárjától évente 30 millió eurót fizet a Milan sportszergyártójaként. Ezáltal nagy növekedés várható a Rossoneri szponzori bevételei terén a soron következő évtől.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS