2022. december 02., péntek

Gabbia: “Hosszú ideje vártam erre a gólra”

-

Matteo Gabbia boldogan nyilatkozott a Dinamo Zagreb elleni mérkőzés után, amelyen megszerezte az első gólját a Milan színeiben. A saját nevelésű középhátvéd köszönetet mondott Simon Kjaernek, aki a szárnyai alá vette őt és számos tanáccsal látja el a pályán ileltve az öltözőben egyaránt.

“Nagyon örülök a gólomnak, a védőmunkánk kulcsfontosságú volt, de az egész csapatnak jár az elismerés. Nekünk, védőknek nagyon fontos, hogy jól teljesítsünk és ne kapjunk gólt a mérkőzésen. Remélem, hogy ez a győzelem még közelebb hoz minket a célkitűzésünkhöz.” – nyilatkozta Gabbia a meccs után.

“Már hosszú ideje vártam erre a gólra, ez egy valóra vált álom számomra. Nem számítottam rá, hogy most fogok gólt szerezni. Boldog vagyok, hogy egy ilyen fontos mérkőzésen sikerült betalálnom a Bajnokok Ligájában. A gólomnak köszönhetően megtörtük a patthelyzetet és előnybe kerültünk a győzelem megszerzése érdekében. Örömmel tölt el, hogy nyerni tudtunk.”

“Várjuk a csoport utolsó mérkőzését, hogy elvégezzük a feladatunkat. Amikor eljutsz bizonyos szintre, akkor alkalmazkodnod kell és fel kell nőni a szinthez. Mindig igyekeztem keményen dolgozni minden csapatban, ahol voltam, még a Serie C-ben szerzett tapasztalataim is sokat segítettek a fejlődésben. Ha visszamehetnék az időben, újra belevágnék a kölcsönjátékba. Büszke vagyok arra a munkára, ami idáig vezetett. Élvezetes este volt, de mostantól a Torino elleni meccsre kell fókuszálnunk.”

“Kjaer? Sokkal tartozom Simonnak és nagyon hálás vagyok neki. A szárnyai alá vett és rengeteg tanácsot ad. Nagyon szépen köszönöm neki! Még a pályán kívül is sok időt töltünk együtt. Rajtam tartja a szemét és sokat viccelődünk egymással. Kiváló kapcsolatunk van.”

“A mérkőzés előtt feltüzeltük magunkat és kulcsfontosságú meccsként tekintettünk erre. Emlékeztettük magunkat arra, hogy milyen keményen dolgoztunk annak érdekében, hogy most itt lehessünk. Ez jó motiváció volt, kimentünk a pályára és a legjobbunkat nyújtottuk.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS