2022. december 05., hétfő

Brahim: “A Milanhoz méltóan játszottunk”

-

Brahim Diaz, a csapat támadó-középpályása a Juventus elleni siker után elmondta, hogy a Milanhoz méltó teljesítményt nyújtottak és ugyan örül a góljának, de a három pont megszerzése volt a legfontosabb. A spanyol futballista beszélt a meccsről, a gólöröméről, a posztjáról és a jövőjéről is.

“Nagyon boldog vagyok, mert nyertünk és ez az, ami a legjobban számít. Mindig csodálatos gólt szerezni a San Siróban a szurkolóink előtt, de a három pont megszerzése volt a legfontosabb. Nagy jelentőséggel bírt ez a mérkőzés és nagyon jó teljesítményt tettünk le az asztalra.” – mondta Brahim a meccs után.

“Bármelyik csapat ellen jó betalálni és a Juventus erős csapat, ez volt a második gólom ellenük. Ez a gól fontos volt számomra és a csapatnak is. Gólöröm? Semmi különös nem volt. Gyerekként láttam és mindig úgy akartam ünnepelni, hogy leveszem a mezem. Az előző szezonban a Spezia ellen megpróbáltam, de Calabria megállított.” – tette hozzá nevetve.

“Poszt? Ott játszom, ahol az edző számít rám. Csak játszani szeretnék és mindent beleadni a csapatért. Azt gondolom, hogy a jobb szélen játszva több egy az egy elleni párharcot tudok vállalni, ahogy ezen a mérkőzésen is történt. Még a 2 az 1 elleni szituációkban is ott volt mögöttem Kalulu, aki fedezett engem. Szabadabban helyezkedhettem és lehetőségem volt kihasználni a gyorsaságomat. Boldog vagyok, ha játszhatok, függetlenül a poszttól. Egy játékos számára fontos, hogy pályára lépjen, ez mindig nagyszerű érzés.”

“Egységes csapat vagyunk és sokat dolgozunk. A képességeinknek megfelelően játszottunk és mi vagyunk a Milan. Így kell teljesítenünk minden egyes mérkőzésen. Jól felkészültünk a meccsre és az egész csapat koncentrált volt. Csak ez számít, ezúttal a Milanhoz méltóan játszottunk.”

“Én is egy rajongónak érzem magam, amikor belépek a stadionba. A szurkolóink elragadóak, mert mindig támogatnak minket és ezáltal úgy érzed, hogy egy vagy közülük. A Milannal a szívünkben játszunk, amikor kifutunk a gyepszőnyegre.”

A spanyol támadónak a szezon végén lejár a kölcsönszerződése a Milannál és a Real Madridhoz való esetleges visszatéréséről is kérdezték a lefújás után.

“Nagyon boldog vagyok itt a Milanban, ahol szeretnek engem. Most itt vagyok és mindent meg akarok tenni annak érdekében, hogy segítsek a csapatnak és boldoggá tegyem a szurkolókat.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS