2022. december 07., szerda

Tomori a góljáról és a győzelemről

-

Fikayo Tomori, a Milan angol válogatott védője szerint extra motivációval szálltak szembe a Juventusszal azt követően, hogy hétközben a Chelsea ellen vereséget szenvedtek a Bajnokok Ligájában.

A 24 éves középhátvéd szerezte a vezető gólt a Juventus elleni 2-0-ra megnyert rangadón. Az első játékrész hosszabbításában egy szögletet követően Giroud lőtt kapura, azonban Tomoriról lepattant a labda és közelről bevette Szczesny kapuját.

“Giroud-val próbálkoztunk hasonlóval az edzésen.” – mondta Tomori mosolyogva, majd folytatta. “Kissé szerencsés voltam, de nagyon örülök a gólnak és a győzelemnek. Minden mérkőzés fontos a Juventus ellen és boldog vagyok, hogy betaláltam, de a legfontosabb a győzelem volt.”

“Van még egy mérkőzésünk a Chelsea ellen a csoportkörben és szeretnénk hazai pályán jobban szerepelni, mind a teljesítmény, mind az eredmény tekintetében. Extra győzelmi vágy volt bennünk a Bajnokok Ligájában elszenvedett vereség után és most a keddi mérkőzésre kell koncentrálnunk. Meg kell próbálnunk nyerni a Chelsea ellen.”

Tomori kitért a csapattársára, a jobbhátvédként szereplő Pierre Kalulura is, aki szintén kiváló teljesítményt nyújtott a Juventus ellen.

“Kalulu? Kiváló mérkőzést játszott és góltól mentette meg a csapatot Kean lövésénél.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS