2022. november 29., kedd

Megjelent Sacchi könyve magyar nyelven

-

A G-ADAM Kiadó jóvoltából megjelent a könyvesboltok polcain a Milan korábbi legendás sikeredzőjének, Arrigo Sacchinak a Halhatatlanok című könyve magyar nyelven.

„A futball soha többé nem lesz már ugyanaz!” – L’Equipe, 1989. május 25., a BEK-döntő másnapján. Amikor az Arrigo Sacchi vezette Milan 4-0-ra tönkreverte a bukaresti Steauát az 1989-es BEK-döntőben, minden megváltozott. A legendás holland világklasszis-trió, Ruud Gullit, Marco van Basten és Frank Rijkaard nevével fémjelzett csapat szakítani tudott az olasz labdarúgás hagyományosan védekező felfogásával, és modern, letámadásra épülő támadófutballal nyűgözte le a világot. Sacchi forradalmasította a sportágat, filozófiája olyan edzőfejedelmek pályáját is meghatározta, mint Pep Guardiola vagy Jürgen Klopp.

Ebben a rendkívül izgalmas kötetben végigkövethetjük minden idők egyik legjobb futballcsapatának útját az első BEK-győzelemig – narrátorunk pedig nem más, mint Arrigo Sacchi, az az ember, aki felépítette ezt a fantasztikus gárdát.

Amennyiben a sportkonyvek.hu oldalon rendeled meg a könyvet, akkor kedvezményesen, 3990 Ft-ért juthatsz hozzá.

MEGVÁSÁRLÁS ITT

ADATOK:

„HALHATATLANOK”

Szerző: Arrigo Sacchi
Eredeti cím: La coppa degli immortali:La leggenda della squadra più forte di tutti i tempi raccontata da chi la inventò
Oldalszám: 184 oldal, színes képmelléklettel
Kötészet: puhatáblás, ragasztott
Kiadó: G-ADAM Kiadó
Megjelenés: 2022.09.26.

NYEREMÉNYJÁTÉK! A G-ADAM Kiadó és az acmilan.hu közös nyereményjátéka lezárult. Egy kérdést tettünk fel az olvasóinknak és a nyereményjáték lezárásáig (hétfő 23:59) helyesen válaszolók között kisorsoltunk egy ajándék példányt a Sacchi: Halhatatlanok című könyvből.

Megtörtént a nyereményjáték lezárása és a sorsolás. A szerencsés nyertes Nagir, akivel email-ben felvettük a kapcsolatot a nyereményének átvételéhez. Mivel nem érkezett visszajelzés tőle, kérjük Nagirt, hogy lépjen kapcsolatba velünk az acmilan@acmilan.hu email címen.

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a részvételt és a G-ADAM Kiadónak a lehetőséget.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS