2022. szeptember 30., péntek

Előrendelhető Sacchi könyve magyar nyelven

-

A G-ADAM Kiadó jóvoltából 2022 szeptemberében megjelenik a könyvesboltok polcain a Milan korábbi legendás sikeredzőjének, Arrigo Sacchinak a Halhatatlanok című könyve magyar nyelven.

„A futball soha többé nem lesz már ugyanaz!” – L’Equipe, 1989. május 25., a BEK-döntő másnapján. Amikor az Arrigo Sacchi vezette Milan 4-0-ra tönkreverte a bukaresti Steauát az 1989-es BEK-döntőben, minden megváltozott. A legendás holland világklasszis-trió, Ruud Gullit, Marco van Basten és Frank Rijkaard nevével fémjelzett csapat szakítani tudott az olasz labdarúgás hagyományosan védekező felfogásával, és modern, letámadásra épülő támadófutballal nyűgözte le a világot. Sacchi forradalmasította a sportágat, filozófiája olyan edzőfejedelmek pályáját is meghatározta, mint Pep Guardiola vagy Jürgen Klopp.

Ebben a rendkívül izgalmas kötetben végigkövethetjük minden idők egyik legjobb futballcsapatának útját az első BEK-győzelemig – narrátorunk pedig nem más, mint Arrigo Sacchi, az az ember, aki felépítette ezt a fantasztikus gárdát.

ADATOK:

„HALHATATLANOK”

Szerző: Arrigo Sacchi
Eredeti cím: La coppa degli immortali:La leggenda della squadra più forte di tutti i tempi raccontata da chi la inventò
Oldalszám: 184 oldal, színes képmelléklettel
Kötészet: puhatáblás, ragasztott
Kiadó: G-ADAM Kiadó
Megjelenés: 2022.09.26.

Amennyiben a sportkonyvek.hu oldalon rendeled elő a könyvet, akkor kedvezményesen, 3990 Ft-ért juthatsz hozzá.

ELŐRENDELÉS ITT


Nyereményjáték! A G-ADAM Kiadó és az acmilan.hu nyereményjátékra invitál minden Milan-szimpatizánst! Játssz és nyerj! A helyesen válaszolók között egy példányt sorsolunk ki ajándékba a Sacchi: Halhatatlanok című magyar nyelvű könyvből. A kérdésünkre a választ hozzászólás formájában várjuk itt a weboldalon a lenti komment szekcióban. Hozzászóláshoz bejelentkezésre van szükség.

Nyereményjáték határideje: 2022.09.26. 23:59
Sorsolás és eredményhirdetés: 2022.09.27. 12:00

Megtörtént a nyereményjáték lezárása és a sorsolás. A szerencsés nyertes Nagir, akivel email-ben felvettük a kapcsolatot a nyereményének átvételéhez. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a részvételt és a G-ADAM Kiadónak a lehetőséget.

KÉRDÉS:

HÁNY BAJNOKCSAPATOK EURÓPA KUPÁJA (BEK) serleget NYERT ARRIGO SACCHI A MILAN EDZŐJEKÉNT?


Bejelentkezés itt.

Még nem regisztráltál az oldalra? Regisztráció itt.

Elfelejtetted a fiókodhoz tartozó jelszavad? Kérj új jelszót itt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

50 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS