2022. október 07., péntek

Vranckx debütált a Milan színeiben

-

Aster Vranckx csereként pályára lépve mutatkozott be a Serie A-ban.

A múlt héten Sergino Dest után Vranckx személyében újabb nyári igazolás debütált a Milan első csapatában. A 19 esztendős középpályás az átigazolási időszak utolsó napján érkezett a Wolfsburg együttesétől egy kölcsön+opciós üzlet keretein belül.

Vranckx szombaton a Sampdoria elleni 2-1-re megnyert bajnokin csereként debütált a Milanban. A 78. percben Tommaso Pobegát váltotta a középpályán és a hosszabbítással együtt körülbelül 20 percet töltött a pályán. Érdekesség, hogy Vranckx az 1004. játékos a Milan történetében, aki tétmeccsen bemutatkozott a csapatban.

A belga utánpótlás-válogatott középpályás játéka biztató volt és jó benyomást keltett annak ellenére, hogy csak nemrég érkezett.

A megállapodás értelmében a Milan vezetősége 2 millió euróért vette kölcsön Vranckx-ot a Wolfsburgtól és a szerződésében egy 12 millió eurós vásárlási opció szerepel, amely a szezon végén aktiválható, amennyiben beváltja a hozzá fűzött reményeket és a klub úgy dönt, hogy igényt tart a szolgálataira.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Igen. Pobega sem volt rossz, és a csere után Vranckx is gyakran felért az ellenfél tizenhatosáig. Box-to-box, ahogy szokták hívni. Nyilván pár perc után nem lehet megítélni, de könnyebbnek tűnő meccseken simán kezdetném, és adnék neki egy órát a bizonyításra, aztán Tonali vagy Benna jöhetne helyette, hogy ritmusban maradjon. A következő meccsen meg ugyanezt a másik kezdővel és Pobegával.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS