2022. szeptember 30., péntek

Origi Belgiumba utazik kezelésre

-

Divock Origi, a Milan nyári szerzeménye továbbra sincs 100 százalékos állapotban és az előző szezon végén összeszedett sérülésének utóhatásaitól szenved, ezért Belgiumba repül.

A belga válogatott játékos az előző szezon végén megsérült a Liverpoolban és ennek következtében nem volt bevethető a májusi Bajnokok Ligája-döntőn. Origi a nyáron szabadon igazolhatóként csatlakozott a Rossonerihez, azonban a sérülésből való lábadozása miatt a teljes felkészülési időszakot kihagyta.

A MilanNews és a Calciomercato tájékoztatása szerint Origi Belgiumba repül, hogy speciális kezelésen vegyen részt az íngyulladása miatt. A 27 éves támadó a legutóbbi sérülésének utóhatásaitól szenved és ugyan egy hónapja a csapattal edz, időnként újra jelentkeznek a tünetek.

A teljes felépülés érdekében a közelgő válogatott szünetre való tekintettel Origit Belgiumba küldték kezelésre. Tavasszal szintén a belga válogatott orvosi stábja kezelte a sérülését. Divock addig marad Belgiumban, amíg a kezelés miatt feltétlenül szükséges. A várakozások szerint a válogatott szünet alatt a Milan orvosi stábjának tagjai is a helyszínen figyelemmel fogják kísérni Origi állapotát.

Origi biztosan nem állhat Stefano Pioli rendelkezésére a szerdai DInamo Zagreb és a hétvégi Napoli elleni mérkőzésen.

A Gazzetta és a Tuttosport arról ír, hogy Origi várhatóan október elején a Chelsea vagy a Juventus elleni mérkőzésre térhet vissza.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. A szezon előtt tudtam hogy elég nagy kockázat a leigazolása. Kicsit értetlenkedve álltam azok előtt akik itt világklasszisként emlegették és csodát vártak tőle. Életében ha egy szezont tolt végig és akkor sem volt jobb mint egy Gilardino. Feleslegesen fizeti a bérét a csapat amíg össze nem kaparják januárra.

  2. Menjen csak haza a családhoz és barátokhoz. Nekem nem fizetne a Milan?? Rendszeresen nézem a meccseket és még szurkolok is!
    Ez egy vicc! Remélem VB után ontja a gólokat és minden el lesz felejtve, de erre ki lát még esélyt??
    Amúgy nem is értem miért kellene a VB alatt is otthon lennie? Valaki úgy gondolja ezt a gyereket behívják a VB keretbe? Ha igen, akkor az még rosszabb hír nekünk! Azonnal kirúgnám, ha így lesz. Mert akkor ezt előre ledumálta a szövetségi kapitánnyal. Pato ugyan ezt csinálta anno. Nagyon szerettem, de lusta volt focizni. Soha nem felejtem el amikor Amerikába küldték és NFL csapat orvosi stábja küldte vissza, hogy ez full egészséges, csak az időnket veszi el. Ezt követő meccsen becserélték, majd combjához kapott és lement a pályáról, úgy, hogy nem volt több csere.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS