2022. október 07., péntek

Sampdoria-Milan: Ki volt a meccs legjobbja?

-

Elindult a szavazás, voksolj Te is a Sampdoria elleni mérkőzés legjobb játékosára.

A Milan szombaton idegenben 2-1-re nyert a Sampdoria ellen a Serie A 6. fordulójában. Az összecsapást követően szavazást indítottunk a magyar Milan szurkolók körében arra vonatkozóan, hogy ki nyújtotta a legjobb teljesítményt a csapatból.

SZAVAZÁS:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • A lelkét is kitette,simán Ő az mvp. Bár Theo is hajtott rendessen,de rengeteget hibázott, de amúgy fura volt hogy szinte (Leao-n kívül) senkihez sem tapadt a labda mezőnyben. De ismét csak a csapat egység nyerte meg a meccset. Bár a Var ellenkezett ezzel eleget.

  1. Oké hogy nem trendi választás, de hogy a 8-ba ne férjen be Pobega az nonszensz. Szerintem a dobogó is kinézett neki, mert végre olyan teljesítményt nyújtott ami méltóvá tette a mezre. Bár tartom magam ahhoz hogy a sebessége kevés a mi játékunkhoz, viszont amikor betömörülő védelem ellen bontani kell (akár szó szerint fizikális betörésekkel) vagy amikor emberhátrányban védekezni kell hasznos tud lenni. Lehet hogy ha ott van a 8-ban én neki adom, mert magához képest messze neki volt a legjobb mérkőzése, így akkor nálam is Giroud, mert ennyi évesen akkor amikor ez elvileg a pihenő meccse lett volna (köszi Origi) ekkora szívvel melózni.

    Tonali is nagyot melózott ill. a védelem is megérdemli a dicséretet (azért Calabria és Messias beszéljék meg azt a védekezést a kapott gól előtt, mert valaki nagyon nem ott volt ahol lennie kellett volna).

    Legyen Giroud-Theo-Pobega helyett Tonali, ha már nincs Pobega a 8-ban.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS