2022. szeptember 30., péntek

Egyedülálló szériában van a Milan

-

A Milan rendelkezik a leghosszabb folyamatban lévő veretlenségi sorozattal.

A piros-feketék kiválóan teljesítenek a 2022-es esztendőben és a csapat január óta egyetlen mérkőzést sem veszített el az olasz bajnokságban. Ráadásul májusban a csapat elhódította a történetének 19. Scudettóját. A legutóbbi bajnoki vereség – egyben az egyetlen is az évben – januárban volt a Spezia elleni bajnokin.

Jelenleg a Milan egy 21 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatban van a bajnokságban, ami egyedülálló Európában. Az európai topligákat figyelembe véve a Rossoneri rendelkezik a leghosszabb aktív veretlenségi szériával. Ráadásul egyetlen csapat sem veszített el kevesebb bajnoki mérkőzést a Milannál a 2022-es évben a topligákban. Ebben a naptári évben a csapat átlagos szerzett pontszáma meccsenként 2,29 a bajnokságban, ami a harmadik legmagasabb szám a Liverpool (2,40) és a Manchester City (2,38) után a topligákban.

A januári Spezia elleni vereség óta Stefano Pioli együttese 21 meccséből 14-et megnyert a Serie A-ban, míg 7 alkalommal döntetlen született.

MÉRKŐZÉSEK:

Milan-Juventus 0-0
Inter-Milan 1-2
Milan-Sampdoria 1-0
Salernitana-Milan 2-2
Milan-Udinese 1-1
Napoli-Milan 0-1
Milan-Empoli 1-0
Cagliari-Milan 0-1
Milan-Bologna 0-0
Torino-Milan 0-0
Milan-Genoa 2-0
Lazio-Milan 1-2
Milan-Fiorentina 1-0
Verona-Milan 1-3
Milan-Atalanta 2-0
Sassuolo-Milan 0-3
Milan-Udinese 4-2
Atalanta-Milan 1-1
Milan-Bologna 2-0
Sassuolo-Milan 0-0
Milan-Inter 3-2

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. És azt az egy meccset is a bíró hatalmas hibája miatt veszítettük el.
    Ez amúgy egy jó kis cikk azoknak akik már a egész éven temettek a csapatot, az edzőt, akiknek a BL is egy álom volt, akik szerint a csapat csak véletlenül és szerencsével nyerték meg, meg az ellenfelek is gyengék voltak és így tovább 😁😁😁
    Remélem ez a remek széria még sokáig fog tartani. Szerintem remek csapatunk van amit ésszel és okosan raktak össze és ami a lényeg hogy nem több száz millióból, olyan játékosokkal tele akiknek nem kell több mint 10 milliós fizetés és mindegy nekik hogy hol játszanak csak fizessenek…..

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS