2022. október 07., péntek

Origi kihagyja a Sampdoria elleni meccset

-

Stefano Pioli mégsem számíthat a belga válogatott játékosra a mai meccsen.

A Milan szombat este 20:45-kor a Sampdoriával játszik az olasz bajnokság 6. fordulójában. Pioli eredetileg pihentetni szerette volna Olivier Giroud-t és a kezdőcsapat tagjaként számolt volna Divock Origivel, azonban az utolsó edzés keresztül húzta a számításait.

A MilanNews tájékoztatása szerint Origi a pénteki edzést követően izomfáradtsággal bajlódott a bal combjában, amelynek következtében kihagyja a mai Sampdoria elleni mérkőzést.

Az edző és a szakmai stáb úgy döntött, hogy elővigyázatosságból nem kockáztatják meg Origi játékát, így végül nem utazott el a csapattal Genovába a mai mérkőzésre. A jelentések szerint a belga játékos kiesése miatt Olivier Giroud fog kezdeni csatárposzton.

A 27 éves belga támadó a nyáron érkezett szabadon igazolhatóként a Liverpool együttesétől, azonban a teljes előszezont ki kellett hagynia, miután az előző idény végén sérülést szedett össze. Origi eddig összesen 4 tétmeccsen játszott a Milanban és ez lesz a második bajnoki, amelyen harcképtelen.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Jól belenyúltunk vele. Nem akarom Belottit emlegetni, mert nem Milan-szintű klasszis. Giroud viszont nem lesz elég, nem 25 éves már. Rebic is hozza a tavalyi nyavalyáit, nem lehet rá sem számítani. Ha valaki tudja, hogy szabadügynök játékos még regisztrálható-e, megírhatná. Mert ez így kevés lesz támadó poszton…

    • Ez amúgy nagyon jó megoldás lehete ideiglenesen. 🙂 Nagyon jó lenne ott szerintem.

      Én amúgy sokkal derűlátóbb vagyok Origivel, azt tudtuk, hogy sérüléssel érkezik, szóval az augusztusi kihagyása szerintem nem téma, ha meg most kihagy 1-2 meccset óvatosságból, nabumm. Hosszú még ez a szezon…

      Rebic jobban aggaszt, mert a szezon kezdetén tán legjobb játékosunk volt, és azért ő az elmúlt években végig szenvedett valamivel…

  2. Miért igazoltuk le Origit? Annyira nincs hozzászokvak a folyamatos meccsterheléshez, hogy még a gondolatától is képes lesérülni. Emellett semmivel sem érzem jobbnak Belottinál. Gyanítom, hogy ő kb minimálbérért is aláírt volna, hogy meghalhasson a csapatért. Egy esélyt kaphatott volna. A Samp ellen nyugdtan játszhatna CDK csatárt, mert Girud bele fog sérülni, ha így megy tovább, Adli meg végre kaphatna pár percet irányítóban.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS