2022. október 07., péntek

Pioli: “Fontos, hogy jól kezdjük a csoportkört”

-

Kedden megkezdődnek a csoportkör mérkőzései a Bajnokok Ligájában. A Milan az első mérkőzését idegenben vívja az osztrák élvonalbeli RB Salzburg ellen. Stefano Pioli megtartotta mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját, amelyen hangsúlyozta a fontosságát annak, hogy a csapat pozitív eredménnyel kezdje a csoportkör küzdelmeit.

A DERBIRŐL
“Már vasárnap félretettük a derbi győzelmet. Ez a mérkőzés teljesen más lesz, egy másik versenysorozatban. Trükkös ellenféllel állunk szemben, amely az előző szezonban nem veszített el egyetlen hazai mérkőzést sem a Bajnokok Ligájában.”

A CÉLOKRÓL
“A Milan célja, hogy megmutassuk, mennyit fejlődtünk és tanultunk a hibákból. Tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire fontos pozitívan kezdeni a csoportkörben.”

GERRY CARDINALÉRÓL
“Nagyon, nagyon pozitív volt Gerry Cardinaléval a találkozóm. Ő egy karizmatikus és szenvedélyes személy, aki energiát ad a csapatnak.”

A CSAPATRÓL
“A csapat edzésén úgy tűnt, hogy minden játékos jól érzi magát. A mérkőzéseken nyújtott teljesítmény segít meghozni a döntéseimet a kezdőcsapat összeállítására vonatkozóan.”

KRUNIC ÁLLAPOTÁRÓL
“Rade bekerült a Bajnokok Ligája csoportkörére nevezett keretünkbe, mert úgy gondoljuk, hogy a következő mérkőzésekre bevethető lehet.”

A SALZBURGRÓL
“Megnéztük az összes mérkőzésüket, beleértve a felkészülési mérkőzéseket is. Úgy gondoljuk, hogy jól felkészültünk erre a meccsre. A Salzburg játékosai nagyon sokat futnak és támadó stílusú futballt játszanak. Minőségi játékosokkal rendelkeznek, akik szeretnének előrelépni. Sok ígéretes tehetség van a soraikban, tisztelettel és elszántsággal kell szembenéznünk velük. Az intenzitást és a tempót tekintve a Salzbuirg egy nagyon magas színvonalú csapat. Úgy készültünk fel, hogy felvegyük a versenyt a tempójukkal és meg kell mutatnunk a pályán is a minőségünket. Nagy lelkesedéssel kell játszanunk és tisztában kell lennünk az ellenfél illetve a saját képességeinkkel.”

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS