2022. szeptember 30., péntek

BL: 13 játékos van a B-listán a Milannál

-

Néhány nappal ezelőtt Stefano Pioli kijelölte keretét a Bajnokok Ligája 2022/2023-as idényének csoportkörére és az A-lista után most nyilvánosságra hozták a B-listán szereplő játékosok névsorát is.

Egy játékos akkor kerülhet a B-listára, ha 2001. január 1-én vagy azt követően született és a 15. életévének betöltése óta megszakítás nélkül legalább 2 évet az adott klubnál töltött vagy 3 évből legfeljebb 1 évet kölcsönben volt. A 16. életévüket betöltött játékosok abban az esetben kerülhetnek a B-listára, amennyiben az előző két évben megszakítás nélkül az adott klubnál regisztrálva voltak. A kluboknak lehetőségük van korlátlan számú játékost regisztrálni a B-listára, de a listát legkésőbb a mérkőzés előtti napon éjfélig be kell nyújtani a szövetségnek.

Az UEFA tájékoztatása szerint összesen 13 játékos szerepel a B-listán a Milannál a csoportkörre nevezett keretben. Mindannyian saját nevelésű játékosok és a Primavera csapatban játszanak.

Íme a B-lista:

KAPUSOK: Andreas Jungdal (dán, 20 éves), Lapo Nava (olasz, 18 éves)

VÉDŐK: Dorian Paloschi (olasz, 16 éves, középhátvéd), Andrei Coubis (román, 18 éves, jobbhátvéd), Andrea Bozzolan (olasz, 18 éves, balhátvéd), Davide Bartesaghi (olasz, 16 éves, balhátvéd), Adam Bakoune (olasz, 16 éves, jobbhátvéd)

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Kevin Zeroli (olasz, 17 éves), Antonio Gala (olasz, 18 éves), Christian Foglio (olasz, 18 éves)

TÁMADÓK: Gabriele El Hilali (olasz, 19 éves), Jordan Longhi (olasz, 17 éves), Gabriele Alesi (olasz, 18 éves).

Az A-lista ide kattintva megtekinthető

Forrás:uefa.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS