2022. szeptember 30., péntek

VIDEÓ: Cardinale Milanellóban járt

-

A Milan új tulajdonosa vasárnap meglátogatta a csapatot az edzőközpontban.

Augusztus 31-én hivatalosan is lezárult a tulajdonosváltás a Milannál és a RedBird Capital Partners megvásárolta a klubot az Elliott Managementtől. Ahogy várható volt, Gerry Cardinale – az amerikai csoport vezetője – szombaton Milánóba érkezett és a San Siróban tekintette meg az Inter elleni 3-2-re megnyert városi rangadót. A 61 éves amerikai üzletembernek ez volt az első meccse a klub tulajdonosaként és a páholyban a korábbi tulajdonos Elliott Management vezetőivel, Paul Singerrel és Gordon Singerrel együtt nézte a meccset.

Cardinale a milánói derbi győzelmének másnapján meglátogatta a csapatot Milanellóban, méghozzá a teljes vezetőség – Paolo, Scaroni, Paolo Maldini, Frederic Massara, Ivan Gazidis, Gordon Singer és Giorgio Furlani – társaságában.

Az amerikai tulajdonos megtekintette az edzést, találkozott a játékosokkal és Stefano Piolival, továbbá beszédet mondott és gratulált a csapatnak az Inter elleni győzelemhez.

VIDEÓ:

A MilanNews beszámolója szerint Cardinale a milanellói látogatása után elhagyta Olaszországot és visszarepült az Egyesült Államokba.

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS