2022. szeptember 30., péntek

A Milan panaszt tesz a Szövetségnél az Inter ellen

-

A jelentések szerint a Milan vezetősége hivatalos panaszt nyújt be az Olasz Labdarúgó Szövetség felé a szombati milánói derbit követően.

Mint ismert, a Milan 3-2-re legyőzte a városi rivális Intert a Serie A 5. fordulójában. A csapatokat teltház és fantasztikus hangulat fogadta a San Siróban, azonban a meccsnek volt egy negatív oldala is az Inter szurkolói csoportjának magatartása miatt.

Futótűzként terjedt a közösségi oldalakon az a videó, amely a mérkőzés kezdőrúgását megelőzően készült és a felvételen az látható, hogy az Inter-ultrák antiszemita rigmusokkal illették a Milant. “Az olasz bajnokok zs.dók.” – ezt skandálták a Curva Nord szektorban. A Milan a hivatalos közösségi oldalán röviden kommentálta a felvételt: “Mekkora szégyen!”

A MilanNews információi szerint a klub hamarosan feljelentést tesz és panaszt nyújt be az Interrel szemben az Olasz Labdarúgó Szövetség ügyésze felé a Curva Nord antiszemita magatartása miatt, amely elfogadhatatlan.

VIDEÓ:

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Így van. Többet ne lehessenek ott soha. Barmok. Ha piros-feketék énekelnék ezt bárki másról, akkor sem tudnám őket másnak hívni. Mélységesen szomorú, hogy 2022-ben még ilyenekről kell beszélni. Meg persze a huhogás, banándobálás és társai.

    Egyébiránt gratulálok a videón szereplő hülyéknek. Kb. ennyi örömük telt ebben a derbiben, büszkék lehetnek magukra. Nyerni és veszíteni is méltósággal kell. Ez a sport egyik alapvetése. Nekik ez nem jött át. Nézzék innentől tévén.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS