2022. szeptember 30., péntek

Bennacer: “Erősebbnek érezzük magunkat”

-

Ismael Bennacer szerint a csapatszellem volt az a tényező, amely sorsdöntőnek bizonyult az Inter elleni városi rangadón, továbbá beszélt a saját teljesítményéről, a fejlődéséről, Sandro Tonaliról és a Bajnokok Ligájáról is.

“A pályán továbbra is fejlődök és mindig tanulok, bár az igaz, hogy most már egy kicsit tapasztaltabb vagyok. Sokkal jobban ismerem a csapatot, a szakmai stábot és a szurkolókat. Igazán Milanistának érzem magam. Úgy érzem, hogy egyre jobb vagyok, de még mindig tanulok.” – mondta Bennacer.

“Szerintem a csapatszellem az, ami nagyon sok mindent megváltoztatott a mérkőzésen. Ez a legfőbb erősségünk. Nagyon sok kiváló játékosunk van és erősebbnek érezzük magunkat.”

“Kessié? Természetesen hiányzik egy olyan játékos, mint Franck, de ilyen a futball. Ha valaki távozik, akkor mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy elfeledtesd őt. Nagyon jól kijövök Sandróval, de még jobban is tudunk teljesíteni együtt.”

A csapat az Inter elleni győzelem után a Bajnokok Ligájában lép pályára és kedden az RB Salzburggal játszik a csoportkör első játéknapján.

“Bajnokok Ligája? Természetesen készen fogunk állni. A Bajnokok Ligája más szint és más csapatok játszanak ebben a sorozatban. Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy kedden a legjobb formánkat nyújtsuk.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS