2022. október 07., péntek

Dest gépe landolt Milánóban – VIDEÓ

-

Az FC Barcelona jobbhátvédje, Sergino Dest csütörtökön délelőtt megérkezett Olaszországba.

Szerdán este létrejött a teljes körű megállapodás a Milan és az FC Barcelona vezetősége között Dest klubváltásáról. A piros-feketék úgy döntöttek, hogy Alessandro Florenzi sérülése miatt egy jobbhátvédet igazolnak az utolsó órákban és a választás a Barca játékosára esett, aki korábban az Ajax utánpótlásában nőtt fel.

Dest csütörtökön megérkezett Milánóba, hogy csatlakozzon a klubhoz. Az amerikai válogatott játékos gépe 11:00 előtt a Linate repülőtéren landolt. Dest rögtön a Madonnina klinika felé veszi az irányt, hogy részt vegyen az orvosi vizsgálatokon, majd aláírja a szerződését a klubbal.

A megegyezés alapján a klub egy szezonra kölcsönveszi Destet az FC Barcelonától egy 20 millió eurós vásárlási opcióval.

VIDEÓ:

FRISSÍTVE: Dest megérkezett a Madonnina klinikára az orvosi vizsgálatokra.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Ja, hát az legyen a legnagyobb bajunk, ha beválnak. 🙂 Szerintem majdnem esélytelen. Jó lesz, de nem annyira, hogy két elég erős játékost kitoljon a posztjáról. Elöl meg jobblábasként gólerős sosem lenne, de kavarni egész jól tudna, el tudja magát cselezni az alapvonalig. Akkor tudom elképzelni, mikor Giroud/Origi van elöl és inkább centerezgetni kell.

   • Ne légy negatív, szerintem jó lesz ő, azért ez nem a La liga, de különben, mert tudom hogy szereted a statokat, hoztam neked párat. Ezek alapján sem tűnik rossznak 😅🤣

    – Tavaly a Barcelonában a hátvédek közül csak Jordi Albának volt több várható gólpassza (xA) Sergino Destnél.
    – Az ellene csellel próbálkozó játékosok 64,1%-át leszerelte, ez a második legjobb mutató az egész Barcelonában.
    – A katalán klubnál a tavalyi szezonban csak Gavinak és Dembelének volt nála több sikeres csele.
    – Ezek a cselek ráadásul nem cirkuszi mutatványok, hanem hasznos megoldások voltak: neki volt a második legtöbb olyan csele, ami aztán lövőhelyzetet eredményezett.
    – A rövidpasszos játékban is jó volt, a pontos rövid passzok tekintetében a Barcelona teljes játékoskeretén belül ő rendelkezett a 6. legjobb mutatóval.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS