2022. szeptember 30., péntek

Ketten is bekerültek a forduló csapatába

-

A Rossoneriből összesen két játékos került be a harmadik forduló álomcsapatába.

A Milan az előző fordulóban 2-0-ra nyert a Bologna ellen és három meccset követően két győzelemmel és 1 döntetlennel áll a bajnokságban. A SofaScore ezúttal is összeállította a kezdőtizenegyet azokból a játékosokból, akik a legjobb teljesítményt nyújtották ebben a fordulóban.

Rafael Leao és Charles De Ketelaere személyében két Milan-játékos tagja a 3. forduló álomcsapatának. A portugál válogatott támadó 1 góllal és 1 gólpasszal járult hozzá a győzelemhez, míg a belga támadó-középpályás 1 asszisztot jegyzett.

A FORDULÓ CSAPATA:

Meret – Becao, Kim, Toloi – Strefezza, Vilhena, De Ketelaere, Kyriakopoulos – Felipe Anderson, Dia, Leao.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • :O

   Bármit szívnak nagyon jó anyag lehet. 😀

   Csak azért nem Ő volt a leggyengébb játékos az első 3 forduló alapján, mert Messias is ott volt a pályán. Ennyit érnek ezek a statisztikák, ha a mérkőzéseket is néznék nem ez lenne az eredmény. Mert pld. nagyon nem mind1 milyen szinten rossz egy passz, nem mind1 hogyan forgatnak meg valakit, hogyan helyezkedik valaki, 10 méteren mennyit ver rá egy szélső támadó. Ezt egyiket sem adja vissza a statisztika és Calabria valami tragédia volt.

   Leao-t nem kedvelem, mert utálom ha valaki a mentalitásával a saját fejlődését gátolja és fáj néha látni hogyan viselkedik a pályán, viszont akkor is egy istenáldotta tehetség és ha akar és van kedve játszani, egy igazi zseni, olyan szintű akiből nagyon kevés van a pályákon.

    • Ja, igazából Messi/Ronaldo is ha értő szemmel nézted, nem is tudott focizni, csak a statokra verte magát.

     Ha egyszer valaki rendre a legtöbb szerelést muattja be a legtöbb meccsen, az nem csak egy szám, hanem ténylegesen leszerelt egy embert. 😀 Ha nem átod, nem gáz, mert az ember inkább figyeli a támadókat meg a kp-t, csak ne nyilatkozzunk már ki ileneket, hogy a statoknak semmi értelme. Dehogynem van, jó reprezentációja az játékos szintjének az egyes elemekben.

      • Azért ez egy szakportál, ahol értenek valamennyit a focihoz. Nyilván van benne valamennyi szubjektivitás, de Calabria egy rengeteget dolgozó, nagyon hasznos játékos. És lehet hogy számotokra semmit nem jelent, hogy a földi párharcainak 83%-át megnyeri, de úgy tűnik Piolinak, és még Mancininek is jelent valamit…

      • Fogalmam sincs, hol írtam, hogy stat minden. Feljebb a kollega se írta. De egy nagyon jó referenciapont, és pl. a scoutrendszerek eléggé ennek alapján működnek…
       Jöhetsz az alibipasszokkal egy passzkimutatáson, de azt sehogy nem magyarázhatod meg, hogy szerel ő a legtöbbet sokszor nem csak a meccsen, de az egész fordulóban. Oaaállnak elé, megállnak a labdával, és elszívnak egy cigit, amíg Calabria röhögve elveszi tőlük? Hát nyilván nem, itt nem lehet alibizni.
       És pont az ilyen dolgokhoz kell a statisztika, mert soha az életben nem fogod észrevenni azon a poszton, amit csinál, mert nem olyan látványos, mint mikor Leao megvert álló helyzetből 2 embert. Nem azért, mert vak vagy, meg nem értesz a focihoz, hanem senki (én sem) ezt figyelem, egész más dolgokra figyel minden drukker.

      • Ezzel hogy a stat nem minden nem arra utaltam, hogy ti ezt állítottátok, hanem hogy erősen megkérdőjelezhető. Igen még az is hogy miért ő szerel a legtöbbet. A támadók meg az edzők se hülyék, nyilván a csapatunk jobb oldalát fogják támadni, mivel az a gyengébb, ott lehet több keresnivalójuk, mert Theot nehezebben fogják lefutni, Leao meg kevesebbszer veszít el labdát mint Messias. Most ha pl az Inter játszik a Cremo ellen és Radu 11 lövésből 10 védést bemutat jobb lesz mint Maignan? aki mondjuk csak meccsenként véd 1-2 alakalommal? Mert a stat szerint igen…
       na de mindegy valamire nyilván jó, mondjuk egy mankónak, ha értékelni akarunnk valakit, de ennyi.

      • A példád a kapussal nagyon rossz, mert ez egy eléggé ősstatisztika, ezzel egy megye 3-as kapus jobb lehetne, mint Maignan. Tökéledes advenced statok vannak már arra, hogy az adott helyzetből várható gólokhoz képest (xG ugye, nem csak támadóknál használják), mennyit kapott. Nyilván hosszabb távon, hogy nagy számok törvénye működhessen minél jobban. Egy szezonra már kb kihozza, nem mondom, hogy a tökéletes sorrendet, de a nagyon jó kapusok az élen lesznek benne, a gyengébbek meg hátul. Tavaly Mike 3. volt benne. Courtois meg tán 5.-6.. Tehát agyságrendekben stimmel.

       Ez már nagyon statellenesség, ha azzal akarod magyarázni a Serie A egyik legtöbbet szerelő emberét, hogy “mert mindig ott támadnak”… nem. Bár szezon végére Theo feljavult, de azért a védekezés nem az ő erőssége, simán lehetne a helyén támadásokat vezetni.

      • Nem stat ellenes vagyok 😀 csak a sofascore szerint Calabria a legjobb, ami azért, hogyha a meccseket is nézted erősen cáfolható. Nem tudom miket vettek alapul. Pl most a Bologna ellen 8/5 megnyert párharc arány közel sem tökéletes, míg Kalulu 5/5 földi 2/2 levegő párharc aránya 100%. Arról nem beszélve hogy szélső védőként volt 2 beadása és egyik sem talált embert. Azt aláírom hogy Cala kihajtja a belét, mikor játszik, de nem egy top védő, támadásban pláne. Na de ezt a statisztika témát itt zárjuk is le szerintem. Majd egy másik poszt alatt úgyis találkozunk. 😅 Forza Milan! ❤🖤

  • Calabria mint a Serie A legjobb védője?? De Sciglio kaliberű a pali. Én Florenzit is többre tartom.

   Garfield véleményét osztom én is 😀 konkrétan az egész jobb oldalunk gyenge. Aztán lehet hogy a Messias-szalamandra kettős nem is lenne olyan gyenge, hogyha rendes támogatást kapnának. Valljuk be a baloldalunk nemzetközi szinten is bent az elitben, de a jobb oldal még csak a bajnokság legjobbjai közt sincs.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS