2022. szeptember 30., péntek

Leao lett az MVP a Bologna ellen

-

Nagyon szoros volt a verseny a Bologna elleni mérkőzés MVP-címéért.

A piros-feketék szombaton 2-0-ra legyőzték a Bologna együttesét a harmadik fordulóban és a mérkőzést követően szokásunkhoz híven szavazást indítottunk a magyar Milan-szimpatizánsok körében arra vonatkozóan, hogy ki teljesített a legjobban a csapatból.

A beérkezett voksok alapján Rafael Leao végzett az első helyen az MVP-címért, megelőzve Charles De Ketelaerét. Rendkívül szoros volt a verseny és mindössze néhány voks döntött a portugál válogatott támadó javára, aki egy góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a kétgólos győzelemből. De Ketelaere – aki először volt ott a kezdőcsapatban – szintén kiosztott egy asszisztot a Bologna ellen.

A harmadik helyen ezúttal Pierre Kalulu végzett az MVP-szavazáson.

MVP:

VÉGEREDMÉNY:

# JÁTÉKOS VOKS
1. LEAO 183
2. DE KETELAERE 178
3. KALULU 57
4. GIROUD 23
5. BENNACER 9
6. HERNÁNDEZ 8

EDDIGI MVP-K:

1. forduló: Milan-Udinese 4-2 – Rebic
2. forduló: Atalanta-Milan 1-1 – Bennacer
3. forduló: Milan-Bologna 2-0 – Leao

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Mit szeretnél olvasni? 🙂
   Szerintem nem lett volna reális De Ketelare MVP címe. Jól nyomta, de Leao sokkal jobban megéredemli. Rafa végre odatette kicsit magát (még becsúszó szerelése is volt, ami nála nagy szó), és meg is lett az eredménye. Nincs még csúcsformában, de reméljük jó irányba halad.
   Viszont az is látszik, hogy nála ennyin múlik. Ha odateszi magát, akkor még gyengébb formában is el tudja dönteni a meccseket. Felmerül a kérdés, hogy miért nem teszi mindig oda magát… Bizzunk Pioliban, hogy ezen a téren is tud rá hatni!

   • Gyanítom arra gondolt a szurkolótárs, hogy az első két mérkőzés alapján kapott Leao hideget-meleget. Mondjuk nem értem akkor sem a lényegét a kommentjének ha erre is gondolt, mert attól még játszhat valaki vacakul két mérkőzésen és utána meg lehet egy (bár reméljük több) jó meccse. Szóval teljesen fölösleges célozgatni mikor az első két meccsen tanúsított “beleszarok” magatartása tény (ami azzal együtt hogy ha nem megy neki a játék egy dupla nullát eredményez), ahogy az is hogy most Ő volt a legjobb.

    Engem inkább az lepett meg hogy ennyire szoros lett a verseny, mert bár CdK érdemei nem megkérdőjelezhetőek, de attól még az egész mérkőzést figyelembe véve mondjuk úgy hogy hullámzó volt a teljesítménye (szép és látványos megoldások vs. percekre eltűnt a mezőnyben). Éppen ezért nálam inkább Kalulu lenne a második, egész mérkőzésen remek volt.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS