2022. október 07., péntek

Rebic lett az MVP az Udinese ellen

-

A magyar Milan szurkolók voksai alapján Ante Rebic lett a meccs legjobbja.

A piros-feketék az Udinese ellen 4-2-es győzelemmel kezdték a Serie A 2022/2023-as idényét. A bajnoki címvédő Rossoneri hátrányból fordítva szerezte meg a három pontot a szezonnyitón, köszönhetően Ante Rebic duplájának, valamint Theo Hernández és Brahim Diaz találatának.

A meccs után szavazást indítottunk a magyar Milan szurkolók körében a legjobban teljesítő játékosra vonatkozóan és a beérkezett voksok alapján Rebic lett az MVP.

A második helyen Brahim Diaz végzett, aki egy góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a győzelemből, míg a dobogó legalsó fokán Davide Calabria szerepel.

MVP:

VÉGEREDMÉNY:

# JÁTÉKOS VOKS
1. REBIC 494
2. DIAZ 165
3. CALABRIA 44
4. BENNACER 42
5. HERNÁNDEZ 31
6. KALULU 31

EDDIGI MVP-K:

1. forduló: Milan-Udinese 4-2 – Rebic

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Nekem nem volt meglepetés. Diaz játékától én most sem voltam elájulva. Megint jó pár támadás akadt el rajta. Szerintem állati szerencsés meccse volt, de persze azt nem szabad elvenni tőle, hogy nagy akart. Harcias volt és ez eredményezte a gólokat, helyzeteket. Ettől függetlenül a Belga már első meccsén sokkal jobban tartotta meg a labdákat és indította a támadásokat. Szerintem Adli is helyt állna.

  1. Szerintem Diaz nagyon jól játszott,de Rebicre szavaztam énis..mindketten nagy szerepet vállaltak a győzelembe.CDK lehet a BL ben lessz majd kezdő,de jól mutatkozott be.viszont Adli is szerintem nagyon jó vétel volt. vártam hogy ő is bemutatkozik az Udinese ellen.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS