2022. szeptember 30., péntek

Két klub is érdeklődik Bakayoko iránt

-

A Rossoneri vezetősége hétfőn találkozik Tiemoué Bakayoko ügynökével, hogy megvitassák a játékos távozását a nyári átigazolási időszak hátralévő napjaiban.

Nem titok, hogy Bakayoko egyáltalán nem része a Milan jövőbeli terveinek és nem szerepel az edző elképzelései között sem. A játékos tavaly nyáron tért vissza a Chelsea-től egy kétéves kölcsönszerződés keretein belül. Ebből még egy év hátra van, azonban a záradék alapján egy bizonyos meccsszám elérése esetén kötelezően meg kell vásárolni és ezt a Milan semmiképpen sem akarja.

A MilanNews tájékoztatása szerint a Serie A-ban szereplő Monza és a francia élvonalbeli Olympique Lyon is érdeklődést mutat Bakayoko iránt.

Állítólag a francia középpályás maradni szeretne Olaszországban és jobban preferálja a Monzát. Az élvonalba frissen feljutott együttes – amelyet a Silvio Berlusconi-Adriano Galliani kettős irányít – szeretné megerősíteni a középpályát azok után, hogy három forduló után három vereséggel kezdték a bajnokságot. A legfrissebb hírek szerint hétfőn délután Paolo Maldiniék találkozót szerveztek Bakayoko ügynökével, hogy megvitassák a klubváltást.

Időközben a Milan vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat a Wolfsburg középpályásának, Aster Vranckx megszerzéséről és nagyon közel az egyezség a felek között.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS