2022. szeptember 30., péntek

A Puma bemutatta a Milan harmadik számú mezét

-

A Puma és a Milan kedden délelőtt hivatalosan is nyilvánosságra hozta a csapat új harmadik számú mezét, amely a korábbi évekhez képest zöld színű lesz. A mez elülső részén sötétebb árnyalatban függőleges csíkozás szerepel, míg az Emirates, a BitMex illetve a Wefox szponzori logó sárga színben jelenik meg.

Olívazöld színben pompázik a Milan 3. számú szerelése, amelynek elején a függőleges csíkozás által kirajzolódik a Milánó szimbólumaként szolgáló Szent György-kereszt. A klub tájékoztatása szerint a mai naptól megvásárolható a Milan Store-ban, a webáruházban és a Puma üzleteiben az új mez, amely augusztus 27-én debütál a Bologna elleni mérkőzésen a San Siróban.

Casper Stylsvig, a Milan igazgatója: “Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a mai napon bemutathatjuk a harmadik számú mezünket, amely a Puma fantasztikus munkájának köszönhetően ötvözi a hagyományt és az innovációt. Egyedülálló termék született, amely a pályán és azon kívül is viselhető.”

KÉPEK:

VIDEÓ:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Rémületesen rosszul néz ki. Hogy honnan sikerült előhúzni a klasszikus libaf.s színt, ember nem érti, de jó eséllyel egy csomó rostán is átment, és itt van legyártva. Egyébként a csodás színválasztáson kívül semmiféle eredetiség nincs benne, de lehet, hogy ott jobban tudják, mégis csak a divat fővárosa…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS