2022. szeptember 30., péntek

Ibrahimovic mindkét fia a Milanban folytatja

-

A 2022/2023-as idénytől három Ibrahimovic áll a Milan alkalmazásában és Zlatan mindkét fia, Maximilian és Vincent is az utánpótlásban fog szerepelni.

Zlatan Ibrahimovic az elmúlt napokban visszatért Milanellóba és folytatja a rehabilitációját a térdsérülése után. A svéd klasszis május végén a 19. Scudetto megnyerése után feküdt kés alá és sikeresen megtörtént az elülső keresztszalagjának rekonstrukciója illetve a meniszkuszának helyreállítása. Zlatan 6 hónapon keresztül fájdalommal és injekciókkal élt, hogy az edző rendelkezésére álljon a bajnoki címért folyó versenyben.

A La Gazzetta dello Sport arról számolt be, hogy a soron következő szezonban Ibrahimovic mindkét fia, Maximilian és Vincent is csatlakozik a Milan utánpótlásához.

A 2006-os születésű Maximilian a Milan U17-es csapatában fog szerepelni, míg az öccse, a 2008-as születésű Vincent az U15-ösök színeiben folytatja. Az édesapjukkal ellentétben mindkét fiú középpályásként jeleskedik. Hosszú évek után az egész Ibrahimovic család újra Milánóba költözik, ugyanis az elmúlt két évben a visszatérése óta Zlatan egyedül élt Milánóban, míg a felesége, Helena a két gyerekkel együtt Svédországban lakott. Ennek az volt az oka, hogy Maxi és Vincent a hazájukban tudták folytatni a folyamatban lévő tanulmányaikat.

A veterán svéd csatár július közepén írta alá a szerződésének meghosszabbítását a Milannal, így az új kontraktusa 2023. június 30-ig szól a klubbal. Ibra beleegyezett a jelentős fizetéscsökkentésbe és a 2022/23-as idényben a nettó bére 1 – 1,5 millió euró lesz. Ehhez további bónuszok társulnak az egyéni teljesítményétől, a mérkőzéseinek számától és a góltermésétől függően.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. 14 és 16 évesek a srácok. Mindketten Ibra első olaszországi időszaka alatt születtek, és ha Spanyolországba nem is ment Ibrával a család, szerintem Párizsba követhették. Onnan Manchesterbe meg Los Angelesbe szerintem nem mentek vele (erre utal a cikk a “folyamatban lévő tanulmányokkal”). Olaszországba szintén nem jöttek, majd most pár évvel az érettségi előtt mégis költöznek, így viszont nem tudom, mi lesz a svédországi tanulmányaikkal… Lehet, hogy mindenük megvan a srácoknak, csak éppen az apjukat látják nagyon ritkán, ráadásul most egy teljesen más kultúrába csöppennek. Nem irigylem őket.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS