2022. augusztus 16., kedd

A Milan lemaradt az Aston Villa középpályásáról

A Premier League-ben szereplő Chelsea hivatalosan is bejelentette Carney Chukwuemeka szerződtetését.

A 18 éves futballistának a neve az elmúlt hetekben felmerült a Milan háza táján és a klub vezetősége érdeklődést mutatott iránta, azonban az Aston Villa által meghatározott követelést a játékos jövő nyáron lejáró szerződésének fényében túlzottnak vélte, ezért nem történt érdemi előrelépés a transzfer megvalósulása érdekében.

A Chelsea hivatalosan is bejelentette, hogy megállapodott az Aston Villa vezetőségével Chukwuemeka átigazolásáról. Az angol középpályás engedélyt kapott, hogy Londonba utazzon az orvosi vizsgálatok elvégzésére és tárgyaljon a Chelsea-vel a személyes feltételekről.

Fabrizio Romano közlése szerint Chukwuemeka játékjogáért összesen 20 millió fontot, átszámítva 24 millió eurót fizet a Chelsea az Aston Villának, továbbá a játékos 2028. június 30-ig szóló szerződést fog aláírni. Az angol utánpótlás-válogatott játékos tavaly májusban debütált a Premier League-ben és az előző idényben 12 bajnokin kevesebb, mint 300 játékpercet töltött a pályán az Aston Villa színeiben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Sajnálom, ügyes gyereknek tűnt. Bár ha Pobega felépül és Yoko is marad, nem értem minek keresünk erre a posztra? Irányító is lett hirtelen 3 is + Messias és akár Rebic is játszhat a támadó mögött. VKP poston egészen jó meccsei vannak Krunicnak is. Ha CDK jobbszélsőként kap lehetőséget, akkor nagyjából megvagyunk.
  Én személy szerint oda vártam volna inkább egy Berardit, vagy Asensiot.

 2. Na és már Sanchez is a PSG játékosa, mondjuk ennek örülök. Nem mintha nem lenne jó de oda fölösleges lenne igazolni, nemis ide akart jönni és sérülékeny is….

 3. Mindenképp Angliából akarunk igazolni túlárazott fiatalokat? Onnan mindenki minimum 20 milliós árcéduláról indul…
  Nekünk pedig egyelőre úgy néz ki jelenelg üres a kassza, így nem is értem miért csodálkoik bárki is, hogy “lemaradunk” az ilyen igazolásokról 😀

  Sanchez elúszott úgy néz ki, pedig korban, tapasztalatban, árban, tudásban ő lett volna a legjobb jelölt az eddig felemrült nevek közül. Romagnoli pótlását még belehet tudni akár Kalulu-val is, hisz senki nem gondolta volna, hogy a 3.számú jobb szélső védőnk, vagy ha úgy tetszik az 5. számú belső védőnk kiszorítja a kezdőből a CSK Romagnoli-t…

  Viszont Kessie pótlását szerintem már nem lehet ilyen egyszeűen megúszni, egy megbízható középpályás még hiányzik a keretből, ahogy egy jobb szélső támadó is.

  Tonali, Bennacer, Krunic jól hangzik a védekező középpályás posztra, Pobega-val már vannak fenntartásaim. Adli meg nem ez a kaliber.

  Lepjenek meg Maldini-ék, de nem hiába kergettük Sanchezt egy féléven kersztül, hiába tudtuk, hogy jövőre is itt lesz Tonali, Bennacer és Pobega is.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS