Tomori hosszú távra hosszabbíthat a Milannal

3

A Milan vezetősége szeretné hosszú távra magához láncolni Fikayo Tomorit és az elkövetkező hetekben létrejöhet a szerződéshosszabbítás.

Tomori a tavaly januári érkezése óta alapembernek számít a Milanban és a legutóbbi szezonban kulcsembernek bizonyult a védelem tengelyében. A szezon első felében Simon Kjaerrel, míg a második felében Pierre Kaluluval alkotott roppant megbízható és stabil védőpárost.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási szakértője arról számolt be, hogy nagyon előrehaladott stádiumban járnak a tárgyalások a Milan vezetősége és Tomori között a hosszabbításról.Mindkét fél szándéka azonos: Tomori egyértelműen kifejezte maradási szándékát és a klub meg akarja hosszabbítani a kontraktusát. Di Marzio szerint májusban történt az első kapcsolat a felek között és egyre nagyobb az optimizmus a megállapodást illetően.

A 24 éves angol válogatott védő jelenlegi szerződése 2025 nyaráig szól és készen áll további két évre, azaz 2027. június 30-ig elkötelezni magát a Rossoneri mellett. A tárgyalások zajlanak és az elkövetkező hetekben hivatalossá válhat Tomori hosszabbítása.

Tomori eddig 62 tétmérkőzésen lépett pályára a Milanban és 2 gólt szerzett.

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ