2022. augusztus 07., vasárnap

Célegyenesben De Ketelaere átigazolása

-

Folyamatban vannak a papírmunkák és a dokumentumok cseréje a Milan és a Club Brugge között. Charles De Ketelaere készen áll, hogy csatlakozzon a Rossonerihez.

Célegyenesben vannak a tárgyalások a klubok között és De Ketelaere az elmúlt napokban nem edzett a csapattal, ugyanis mindenáron a Milanban akarja folytatni a pályafutását. Megerősített információk szerint a játékos lemondott a fizetésének egy részéről annak érdekében, hogy elősegítse a klubváltását.

A MilanNews beszámolója szerint folyamatban vannak a papírmunkák és az átigazolás előkészítése a Milan és a Brugge között De Ketelaere klubváltása ügyében és a belga együttes végső beleegyezése ma délután várható.

Ebben az esetben De Ketelaere szombaton Milánóba utazik. A játékos készen áll és várja, hogy engedélyt kapjon a Brugge-től az olaszországi utazáshoz.

A La Gazzetta dello Sport mellett Daniele Longo és Nico Schira újságíró is megerősítette, hogy De Ketelaere a Milan játékosa lesz és a transzfer összértéke 35 millió euróra fog rúgni, amely fix 32 millió eurós átigazolási árat tartalmaz, valamint további 3 millió bónuszt.

Di Marzio közölte: az utolsó részletek megvitatása zajlik a transzfer sikeres lezárása előtt.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

24 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Te nem tudom mit néztél az elmúlt 2 évben. Mert amit én láttam ott kiénekeltek a Milan zsebéből kb 120-150 milliót az ingyen eligazolásokkal. Ha kicsit belegondolsz ebből kijött volna egy Darwin Nunez, Zyech, R Sanchez is meg pluszba CDK mellé!

   És most jön Bennacer meg Leao fele ingyen távozás!

   • Kizárólag a CDK ügyre gondoltam a fenti írásomban. Viszont közel sem értek egyet azzal amit te leírtál, gondolod, hogy Maldini önszántából nézte végig ölbe tett kézzel a csapat lerablását? Az Elliottnak volt egy elképzelése, amit az általad említett játékosok nem fogadtak el. Igazuk volt e vagy sem, azt döntse el más.
    Viszont ha 120 millát csináltunk volna az eladásokból, azzal sem hinném, hogy előrébb lettünk volna, az a pénz a tulaj zsebébe ment volna. Akkor is 30 milla lett volna a mostani igazolási keret. A RedBird pedig, amely meg vagyok róla győződve, hogy az Elliott fióktelepe ugyan ezt fogja folytatni.

    • Szimplan nem látták, hogy nem lesz üzlet 2 evvel a szerződés lejárta előtt, ahogy most sem latja, hogy Leaonak esze ágában sincs hosszabbitani és akárhányszor adják meg amit kér abban a pillanatban többet kér. Ellenben ragaszkodnak a 150m árhoz ahelyett, hogy 100 körül eloasszolnák a Chelseanek! Jövőre már 30at sem adnak érte ha 1 év lesz hátra a szerződéséből!
     Dollarumma meg Kessie ugyanez volt! Mindig többet kértek…
     .
     Lehet mondani, hogy nem tudtak mit tenni de valahogy az Inter meg Juve el tud passzol i játékost 50-60-100mért! 20on éves top játékosokért. Mert az, hogy 35 évesen ingyen megy el az oks de 4 kezdő amiből 2 kb majdnem bármelyik csapatba befér az azért durva! És Calha is jo szezont futott. Tetszik-nem tetszik fél kezdő csapat ingyen ment/megy el. Mondj mégegy ilyet…

     • Nem tudok még egy ilyet mondani, de ezért nem hinném, hogy egy sportigazgató a hibás. Nagyok a bérigények és ezt a tulaj nem akarja megadni. Viszont ha most Leaot eladnák, te azt hiszed, hogy azért a pénzért igazolnának? Egy túrót, pótolnák a negyedéből és a többit eltennék.
      Nekem sem tetszik ez a helyzet, Mit tehetne Maldini, ő a kapocs a keret és a vezetőség között. Bobannak nem tetszett amit látott és el is mondta a véleményét, repült is azonnal. Nem hiszem, hogy Maldininek is ezt kellene tenni, ő a szarból megpróbálja kihozni a maximumot. Sajnálom, hogy nem az araboknak adták el a csapatot.

   • Amúgy annyira el vagytok azokkal az ingyen eligazolásokkal mintha ez csak de csakis a Milanba történt volna meg. Semmi más csapatból nem igazolt el senki ingyen. Mi a jó eget csináljon a vezetőség ha egyszerűen a játékos nem akar itt maradni, pénz éhes és spekulál hogy több pénzhez jusson. Egyszerűen ez van hogy azért nem vagyunk egy PSG vagy City hogy bárkinek bármennyit meg adjunk….és azért az sem megoldás hogy most akkor neki megadjuk mert jár le a szerződése mert akkor mindenki ezt csinálna és ezt kihasználva zsarolná a klubot, aztán meg nem lenne ki megvenni mert pénzt meg nem adna értük senki.

 1. Várjunk még, amíg a belgák részéről nincs hivatalos kommüniké.
  De valóban úgy tűnik, hogy meglesz a deal.

  Ahogy tegnap is írtam, a Brugge számára is egyértelmű lett, hogy CDK máshova nem ír alá, csak a Milanhoz. Ha azt nem lehet, akkor meg ott fog maradni náluk, de egy ilyen hercehurca után valószínűleg nem lenne jó a kapcsolata a csapat vezetőségével, sőt, talán a csapattársakkal és a szurkolókkal sem, ez pedig meglátszana a teljesítményén.

  Szóval végre belátták, hogy nincs alternatíva, be kell adni a derekukat. Türelmetlenül várjuk a bejelentést.

  Paolót nem lehet azzal vádolni, hogy feleslegesen elherdálja a csapat pénzét. Egymilliónként lépdelt felfelé, amíg elég nem lett. Múlt hét végére én már nem hittem ebben a transzferben, de összehozta. Persze ehhez kellett CDK is, mert nélküle, az ő áldozatkészsége és hozzáállása nem sikerült volna.

  De nyugtával a napot. Majd ha hivatalos lesz, akkor örüljünk.

  És végre be lehet foltozni a többi üres helyet is a keretben. Bár sok pénz nem marad, az tény.

  • Ezen már én is gondolkodtam. Ahogy páran írtátok, CDK érkezésével lenne három tízesünk. Diazt én hazaküldeném köszönettel, nem feltétlenül fontos maradnia, de nyilván majd az illetékesek értékel

 2. Hm, ezt beküldte.

  Szóval majd a szakmai stáb értékeli Diazt. Viszont Adli nagyon jó tízesként, és a pálya közepén a labdaszerzéseket is forszírozza, szóval ő ott van jó helyen. Nyilván CDK-t is ki kell próbálni ott. Mivel a belga tud jobb szélsőt is játszani, ezért ha képes ott Adli szintjét nyújtani, akkor elég pofás támadó szekciónk lesz. Bal oldalt Leao szétfut mindenkit, középen Adli osztja a zsugákat, jobb oldalon a belga jó beadásokat rajzol középre, és a mindenkori csatár ezek közül befejez, amennyit lehet. Ez nem hangzik rosszul.

  Vagy Adlit egy sorral hátrébb is kipróbálnám, Pirlo pozícióban, mert védekezni is tud. És előtte klasszikus tízesben nyomhatná a belga, de akkor még kellene egy jobb szélső.

  Viszont szerintem a középpályán így már megleszünk létszámban és talán minőségben is, Yoko távozásatól függően persze.

  Piolinak lesz lehetősége kipróbálni a 4-3-3 rendszert is, ha úgy tartja kedve. Kezd kialakulni hozzá az emberanyag. Sok rugalmas támadó játékos van, és az mindig hasznos.

 3. Nem tudom mennyire nézegettétek a srác statjait. Mikor szóba került a leigazolása, akkor ránéztem, hogy támadó középpályás, előző szezonban 33 bajnokin 14 gól és 7 gólpassz, ami elég jól hangzik, még akkor is ha belga bajnokság. Aztán most, hogy szóba került a jobb szélső pozíció újra megnéztem. Kicsit meglepett, hogy a 33 meccsből 20 alkalommal középcsatárt játszott, és így jött neki össze 9 gól és 5 gólpassz. Szélsőként nem játszott sokat, és nem is teljesített jól. Ezek alapján inkább középen tud jól teljesíteni. Tehát, ha Adli nagyon elkapja a fonalat irányítóként, akkor inkább középcsatárnak lehetne betenni.

  • Kb ezt akartam írni. Magas nagyon és gólveszélyes, jó alternatíva lesz 9-esként is, ha szükség lesz rá.

 4. Azért, ha egy mód van rá, próbáljunk egy szélsőt igazolni. Legyen az a marokkói vagy inkább Berardi, de valakit hozzunk oda.

  • Így van. Csak sajnos Berardi 30M. Én is őt szorgalmaznám. Viszont még a marokkói sem biztos, hogy belefér, pedig ő csak 10M lenne. Aztán kölcsönbe egy védő, és jöhetne is a szezon.

   • Egyetértek veled csak én azt nem értem h Zanioloért mégis letudtunk rakni 25M et + a flop belgát tehát nem teljesen értem h itt most miről is van szó, avagy h miért nem tudunk Berardiért ennyit adni

 5. Úgy tűnik, megvan a deal. Di Marzio is megerősítette. Holnap érkezik Milánóba, reggel megejtik az orvosit, aztán este meglesz az aláírás. A hírek szerint a játékos közreműködésével 36M körül áll meg a végösszeg, és 15 százalék továbbadási jutalék is illeti a belgákat.

  Örülünk. Végre.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS