2022. augusztus 11., csütörtök

Részletek Bakayoko és Pobega állapotáról

-

Mindkét középpályás kihagyta a zalaegerszegi felkészülési mérkőzést.

Zlatan Ibrahimovic volt az egyetlen játékos, aki a Milan jelenlegi keretéből nem utazott a csapattal Magyarországra a szombati Zalaegerszegi TE elleni felkészülési mérkőzésre. Ugyan Divock Origi és Simon Kjaer sem volt bevethető állapotban, ám itt voltak hazánkban és a cserepadról tekintették meg a meccset.

Rajtuk kívül további két játékos, nevezetesen Tiemoué Bakayoko és Tommaso Pobega is kihagyta a ZTE elleni 3-2-re elveszített mérkőzést.

A MilanNews tájékoztatása szerint Bakayoko enyhe térdprobléma miatt elővigyázatosságból nem játszott. A francia középpályás a kezdőrúgást megelőzően egyénileg edzett a ZTE Aréna gyepszőnyegén. Bakayoko térde már rendben van és vasárnap a csapattal edzett Ausztriában.

Pobega enyhe combizomhúzódás miatt nem játszott a ZTE ellen, azonban aggodalomra semmi ok. Az elkövetkező napokban személyre szabott edzésmunkát fog végezni, mielőtt csatlakozik a csapattársakhoz.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Bakayoki rendes volt a bemelegítés közben kiintegetett az őt éltető szurkolóknak.
    Nem úgy volt, hogy Gattuso elviszi a Valenciába????

    • Az a terv, de a Valencia még Samut sem tudta regisztrálni, mert túllépik a fizetési sapkát. Spanyoloknál nagyon komolyan veszik ezt. Barca sem tudott regisztrálni senkit, hiába igazolnak egyenlőre.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS