2022. augusztus 14., vasárnap

Gabbia csalódottan nyilatkozott a vereség után

-

Mattia Gabbia, a Milan védője csalódottan nyilatkozott a szombati Zalaegerszegi TE elleni elveszített felkészülési mérkőzés után és elmondása szerint bosszantó, hogy nem sikerült megnyerni a meccset.

A saját nevelésű védő volt az egyetlen játékos a Milanban, aki végigjátszotta a ZTE elleni mérkőzést, amely 3-2-es vereséggel zárult. Ez volt a csapat harmadik felkészülési meccse a 2022-es nyári előszezonban. Gabbia a kezdőcsapat tagjaként kapott lehetőséget és előbb Pierre Kalulu, majd Fikayo Tomori mellett játszott a védelem tengelyében.

“Csalódottak vagyunk az eredmény miatt, ez számunkra nem másodlagos jelentőségű. Mindenképpen nyerni akartunk, mert ilyen a mentalitásunk. Keményen dolgoztunk, hogy megszerezzük a győztes mentalitást, ezért bosszantó, ha nem nyerünk.” – mondta Gabbia a MilanTV-nek.

“A következő napokban azon fogunk dolgozni, hogy jobb eredményeket érjünk el, javítsuk az edzettségi szintünket, több szikrát találjunk és a lehető legjobb formában legyünk a soron következő szezonra.”

“Ami az állapotomat illeti, jól érzem magam. Még nem vagyok a legjobb formában, de elégedett vagyok az erőnléti állapotommal és azzal, ahogyan az elmúlt 20 napban alakultak a dolgok. Örülök annak, hogy az edző lehetőséget adott arra, hogy pályára lépjek, javítsak a kondíciómon és önbizalmat szerezzek. Remélem, hogy a következő néhány felkészülési meccsen minél több lehetőséget fogok kapni.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Azért ez durva hiba. Kíváncsi vagyok, hogy milyen következménye lesz a rendőrségre nézve? Bar nem vagyok szakértő, de egy vaskos pert minimum a nyakukba kell akasztani.

  • Ahogy az is durva hiba, ha az ember rossz cikkhez kommentel. Vagy arra gondolsz, h a rendőrség nem szagolta ki időben, h a Milan bundázni fog egy edzőmeccsen? Vagy azt, h lélektelenül fognak játszani a 40 fokban? Igazad lehet, figyelmeztethették volna a kilátogató nézőket, na meg a fogadókat. 🙂

   • Szerintem pedig ebből lehetne egy játék is. Adott hetente mondjuk 20-25 cikk, és minden hét végén lenne egy kiválasztott kommentelő, aki egy adott cikknél hozzászól egy másik cikkhez. A játék pedig az lenne, hogy minél gyorsabban meg kell tippelni, hogy melyik cikkre vonatkozik a komment. 🙂

 2. Gabbia nagyon jól játszott a meccsen sok támadást sikeresen elhalt benne.
  Őt nem adtuk kölcsön egy Serie A-s csapatnak???

 3. Mentségére szóljon hogy sokszor meghülyül az oldal. Telefonon nekem is szereti csinálni. Lemegyek a cikk alá kommentelni aztán mire elküldtem az üzenetet kiderült hogy totál más cikk alá ment. De olyankor is csinálta már ezt velem amikor kifejezetten választ írtam volna egy kommentre. Elküldtem aztán nem válaszoltam semmire viszont egy másik cikk alatt megtaláltam a kommentem. Hát mondom de aranyos. 😀

 4. “Mindenképpen nyerni akartunk..”
  Az a baj, hogy ez a meccsen egyáltalán nem látszott.
  Ha ilyen a csapat hozzáállása, amikor mindenképpen nyerni akar, akkor van baj…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS