2022. augusztus 09., kedd

VIDEÓ: Giroud góljai a játékosok szemszögéből

Testkamera örökítette meg a francia csatár góljait a Köln elleni felkészülési mérkőzésen.

Az úgynevezett testkamera technológiának köszönhetően a nézők egy egészen újfajta szemszögből tekinthetik meg a mérkőzéseket. A MindFly mesterséges intellligenciájú testkamera – amelyet élesben is teszteltek a Köln-Milan felkészülési mérkőzésen – lehetővé teszi, hogy a tévénézők a játékos szemszögéből figyeljék az eseményeket.

A testkamera egy mellényen van rögzítve és rendkívül könnyű, ezáltal a játékosokat nem zavarja és ugyanazt a hatást kelti, mintha a GPS-mellényt viselnék.

Az összecsapást követően a Köln nyilvánosságra hozta a testkamerás felvételeket és Olivier Giroud mindkét gólját sikerült megörökíteni, méghozzá a hazaiak védőjének szemszögéből az akció középpontjában.

VIDEÓ:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Forma 1 ben ez a dolog nagyon érdekes, és a weblapon még saját magad váltogathatsz a belső kamerák között verseny alatt.
    De ez a fociban a lihegésekkel egy baromságnak tűnik. Persze arra kiváló hogy egy Martinez ne ússzon meg egy leköpést, vagy Ibrát ne tiltsák el egy olyan káromkodásért hogy “Nemár”.
    Esetleg egy Suarez harapást is megnézhetnénk érdekes szemszögből.

  2. A régi focis reklámok jutnak erről eszembe. Szerintem teljesen jó ilyen szemszögből is látni egy-egy mozzanatot, még ha nem is hinném hogy ez így ilyen formában el fog terjedni.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS