2022. november 28., hétfő

Sanches elfogadja a Milan ajánlatát, ha…

-

Francia lapértesülés szerint a portugál középpályás 48 órán belül igent mondhat a Rossonerinek.

Renato Sanches már hónapok óta a célpontok között szerepel és a korábbi optimizmus után egyre valószínűtlenebbnek tűnt az érkezése, mióta a Paris Saint-Germain bejelentkezett érte. A játékos távozóban van és a soron következő szezont már nem a Lille játékosaként fogja megkezdeni.

A L’Equipe közlése szerint Sanches készen áll elfogadni a Milan ajánlatát 48 órán belül, amennyiben ez idő alatt a PSG és a Lille vezetősége nem tud megállapodni egymással a transzferről.

A 24 éves középpályás kijelentette, hogy a PSG-ben akarja folytatni és értetlenül áll azelőtt, hogy a tárgyalások nagyon lassan haladnak a felek között. Valójában a Lille nem igazán hajlik arra, hogy eladja Sanchest a szintén francia bajnokságban szereplő alakulatnak. A portugál válogatott játékos nem vár örökké, ezért ha nem lesznek fejlemények a napokban és a PSG nem tesz érdemi előrelépést az átigazolás lezárása felé, akkor hajlandó aláírni a Milanhoz, amely korábban már megállapodásra jutott a Lille vezetőségével.

Sanches a jövő nyáron lejáró szerződése miatt körülbelül bónuszokkal együtt 10 – 15 millió euróért válthat klubot. Az egyetlen kérdés, hogy a két megkeresése közül végül a Paris Saint-Germainben vagy a Milanban fog kikötni.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

23 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. milanista1983 kolléga hasonlata tökéletes. Ilyen igazolásra itt nincs szükség. Pont azért nyert scudettot tavaly a csapat, mert mindenkivel megértették a Maldini és Ibra féle vezetők hogy mit jelent a Milanért játszani, és a kifelé kacsingató kevés emberke (Kessié) is tudta pontosan hogy miért dolgozik, magyarul teljesen egyben volt a csapat. Nem mondom hogy ő nem veheti fel ezt a mentalitást, de nagyon gyenge ajánlólevéllel indulna így. A sérülékenységéről meg inkább ne is beszéljünk.

 2. Hát szerintem inkább jobban járunk Wijnaldummal mint h vele. Igaz h 31 éves, de ha megnézitek a közzéppályánkat akkor ott szinte mindenki még huszonéves ifijonc. Védelembe ott van a tapasztalat Kjaer. Támadóknál ott Ibra + Giroud a középpályának meg senki. Meg azért is mert Georgienak muszáj lesz a poolos teljesítményével játszani a Van Gaaltól kérne meghívót vb n. Tehát inkább megadnám neki a 6-7 M es fizetést minthogy egy olyan játékost vegyek akinek kedve sincs itt lenni és ez a teljesítményén is látszani fog. (De erről sajna nem én döntök)

 3. Szerintem egyértelmű hogy szereti a pénz szagát,ezért is szeretne nagyon a P$G-be menni.Nem a Milan az Ő baja.Csak oda jobban vágyik az ügynökével együt.Remélem tol egy jó szezont nálunk aztán el is kell adni 40-50M akár a P$G-be vagy a cityibe)))

 4. Szerintem, ha egy játékos szívesebben menne a psgbe, mint a Milanba, azon nem kell meglepődni. Van benne kurázsi, mert nyilván úgy gondolja, hogy kezdő tudna lenni a psgbe. Ha nem akarják eléggé a franciák, hogy oda menjen, akkor viszont mielőbb rendezni szeretné a sorsát. Hajtós gyerek a Predator, nem járnánk vele rosszul. Aztán jövőre valóban lehet eladni nagy haszonnal. 🙂

 5. Ő lehetne az a játékos, akit azért lehetne megvenni, hogy utána túladjunk rajta. Egy elvtelen valaki, akinek nem a Milan a célja. De jön a vb, szeretne kerettag lenni, és ahhoz képest, hogy már 6 éve berobbant a köztudatba, nem futott be túl nagy karriert, és most már ott tart, hogy 24 éves, és a nagy áttörés még mindig várat magára. Tehát, ha most jól szerepelne, a Milan is nyerne vele, ha meg nem, akkor el lehetne passzolni jobb pénzért 1-2 év múlva. Vagyis lenne egy olyan lehetőség is a leigazolása esetén, hogy Sanches minket akar kihasználni, mi meg kihasználhatnánk őt. De én is inkább azt remélem, hogy ennek a húzásának az lesz a következménye, hogy a Milan megköszöni a lehetőséget, és hagyja a fenébe a kis Renátót…

  Egyébként meg tök sötét a szerencsétlen, mert már elárulta, hogy a PSG-be akar menni (tehát a Milan nem fogadná tárt karokkal), a “franciákat” meg úgy próbálja zsarolni, hogy aláír a Milanhoz, ha nem jön össze a Lille-PSG megállapodás… A tengernyi pénzzel rendelkező PSG-n akar “bosszút állni”, azzal, hogy a Milanhoz igazol, mintha a világ legjobb középpályása lenne… Mintha nálunk mondjuk Krunic adna ultimátumot a vezetőségnek, hogy ha nem hosszabbítanak vele, aláír a Foggiához… Képzelem, ott hogy röhögnek ezen a zseniális kelepcén… A végén ott fog megrohadni a Lille-ben ez a buta portugál.

 6. Ennyiért ilyen minőséget nem kapni a középpályára. Ha hozzánk kerül, akkor küzdenie kell majd a szurkolók megbecsüléséért egy ilyen kezdés után, mert nyilván ezeket a híreket Milánóban is olvassák. Viszont a mentalitásán javítani fognak a csapattársak és a szakmai stáb, efelől ne legyen kétségünk. Persze először dőljön el a sorsa. Ja, és ha jön, ne legyen sérült.
  Már Pjanicot is emlegették a Milannal kapcsolatban az utóbbi két napban a középpályára. Az, mondjuk, érdekes lenne az ő római és torinói múltjával. De egy hasonló profilú, harcosan védekező, jó pontrúgó és asszisztképes játékos jól jönne, az tény. Remélem, a portugál (ha ő jön végül) megfelel majd erre a szerepre.

  Egyéb: a Blue Skye-ügy mellett most egy régi ismerős, Yonghong Li is perelni akarja az Elliottot, nem kis pénzre. És ma lesznek a CDK-tárgyalások Belgiumban. Alakulnak a dolgok…

 7. Csak szólok hogy anno Pirlo is a Real-hoz akart menni és minden álma vágy a Real volt, de maradt a Milanba és nagy kedvenc volt …..
  Ne gondoljátok hogy az összes mostani Milan játékos minden álma vágya az hogy a Milanba játszon örökre. Szerintem nagyon sokan el igazolnának máshova akár a pénz miatt is ha lenne rá lehetőség.
  Szerintem a lényeg az hogy ameddig a Milan mezben játszanak a pályán hagyák ott a szívüket.

  • Azt el tudom fogadni, ha valaki a Milanból azt mondja, hogy neki a Barcelona vagy a Real Madrid a vágyálma. A PSG-t viszont, ezt a kis túlzással nulla történelemmel bíró klubot nagyon nem. Az, hogy a PSG jobb lehetőségekkel bír, mint a Milan, nem kérdés. Ha azért akar valaki oda menni, mert nagy esélyese a BL-nek, megérteném. A PSG játékosainak igen nagy része viszont szinte bizonyosan elsősorban a hatalmas fizetésért, és nem a presztízs miatt megy oda. Persze ezt is meg lehet érteni. Viszont Pirlo nem jó példa, mert olyan, mintha a Real Madridot hasonlítanád a PSG-hez.

   • Igen Real vagy a PSG nem egyforma de viszont lehet a PSGnek nincs olyan történelme mint a Milan-nak de viszont olyan sztárok játszanak ott mint Mbappe, Messi, Neymar….és azért az is nagy dolog hogy ilyen sztárokkal egy csapatban játszol és persze ott a pénz is, és kinek nem fontos a mai világban a pénz???

 8. Hàny jàtèkosunk van, akik csak B, C tervek voltak nekünk.
  Azèrt ezt fordìtva is lehet nèzni.
  Mindenkinek van prioritàsa. Ezzel semmi gond nincsen. Profi labdarùgò, ha ide jön, csinàlni fogja a dolgàt ès belead mindent.
  Ha kèt munkahely között kène vàlasztanod, egy nagy cèg, aki nagyon jòl fizet, sok sikert èrhetsz el, abban az orszàgban maradhatsz ahol eddig èltèl, a màsik keveset fizet, feltörekvö, de nem olyan magabiztos tulajjal, ki tudja mikor èrhetsz el sikereket…szòval nem mindenki Milan drukker ès ez rendben is van.

 9. Igen, pont ezt akartam írni én is. A 48 óra lepergett. Amúgy a helyében én simán azt mondanám, hogy oké, PSG, akkor gebedjetek meg, életem legjobb teljesítményét fogom nyújtani a Milanban, köszönöm az extra motivációt. És utána szavamnak állnék, és felszántanám a középpályát. Hogy benne is megvan-e ez az elképzelés, az hamarosan kiderül. Ha nem, akkor viszont egy ilyen kamu csávó nem biztos, hogy kell ide, hiába jó játékos amúgy. Nyilván az öltöző gyorsan helyre tudná tenni, de ilyen hozzáállással kétséges, hogy mennyire lenne motivált. Mindegy, meglátjuk.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS