2022. augusztus 07., vasárnap

Beajánlották a Milannak a Santos tehetségét

A brazil élvonalban szereplő Santos mintegy 2 millió euróért árulja a tehetségét és számos európai klub érdeklődik iránta.

A SempreMilan.it értesülései szerint beajánlották a Milannak a Santos fiatal tehetségét, Renyert. A brazil együttes – olasz közvetítőügynökökön keresztül – felajánlotta a Rossonerinek a 19 éves támadó szerződtetésének lehetőségét.

A Santos vezetői 2 millió euróban határozták meg Renyer árát és Olaszországból a Fiorentina is érdeklődött iránta, azonban konkrét lépéseket sem a Rossoneri, sem a firenzei alakulat nem tett a transzfer megvalósulása érdekében. A jelek szerint a Milan vezetősége más célpontokban gondolkozik a támadó-szekció megerősítése szempontjából.

Renyer az elsődleges posztját tekintve jobb szélső támadó és eddig összesen 7 mérkőzésen lépett pályára a Santos felnőtt csapatában, azonban 178 játékperc alatt gólt és gólpasszt nem jegyzett. A portugál Record lap arról számolt be, hogy a Benfica és a Leeds United is tárgyalásokat kezdeményezett a Santosszal a brazil tehetség kapcsán. Az angol együttes még egy évre Brazíliában hagyná kölcsönben Renyert annak érdekében, hogy fejlődjön.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Kezdtem reménykedni, hogy GANSO lesz, de az a vonat már elment…

    2 millió euróért árulni valakit, hát nem is tudom. Manapság ha kettő egyeneset tud valaki a labdába rúgni, ráakasztják a 10 milliós árcédulát.

    Persze egy próbát megér. Ha megszerezzük a srácot, ő jelentheti a garanciát arra, hogy a Milan minden mérkőzésén 2-1-Renyer.

  2. Nem. Hozzuk el CDK-t és egy jobbszélsőt a kezdőbe és hagyjuk a francba a továbbiakat. Az Eliott biztos kezekbe akarta adni a klubot és meg is tette. Köszönjük.

  3. A bohócligàban kb 0 a teljedítmènye ès 2 millióért akarjàk ràsózni bàrkire? Nincs több kèrdèsem. 😀

  4. Komoly játékos lehet ha két milliót akarnak érte és még kínálgatni is kell….ha tényleg tehetség lenne akkor 19 évesen már többet is játszott volna, az árához hozzá lenne téve még egy nulla és kínálgatni sem kellene.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS