2022. augusztus 19., péntek

Kjaer visszatérésére még várni kell

-

A várakozásokkal ellenben Simon Kjaer nem lépett pályára a csapat szerdai edzőmérkőzésén és úgy tűnik, hogy a klub nem akar semmilyen kockázatot vállalni a korai visszatérésével.

A dán válogatott középhátvéd a múlt héten a csapattal kezdte meg a felkészülést a 2022/23-as idényre, miután 7 hónapot hagyott ki térdszalag-szakadás miatt. Arról szóltak a hírek, hogy Kjaer az edző rendelkezésére fog állni a Lemine Almenno elleni edzőmeccsen, azonban a játékos végül nem játszott.

A MilanNews szerint ennek hátterében az áll, hogy Kjaer folytatja a speciális edzésprogramját annak érdekében, hogy az elkövetkező hetekben 100 százalékos állapotban tudjon visszatérni a pályára.

Kjaer nem lesz ott a Milan következő felkészülési mérkőzésén, azaz szombaton a Köln ellen sem a Telekom kupa keretein belül. A klub és az edző nem vállal kockázatot, így Simon visszatérésére még várni kell egy kicsit. Most az a legfontosabb, hogy Kjaer készen álljon és a lehető legjobb állapotban legyen az egy hónap múlva rajtoló bajnokságra. Az első fordulóban a Milan augusztus 13-án az Udinesét fogadja a San Siróban.

A 33 éves dán védőn kívül hárman bevethetők a védelem tengelyében, nevezetesen Fikayo Tomori, Pierre Kalulu és Matteo Gabbia, miután Alessio Romagnoli távozott a Lazióhoz.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS