2022. augusztus 14., vasárnap

A második ajánlatot is visszadobták De Ketelaeréért

-

A Milan vezetőségének második ajánlata sem bizonyult elegendőnek a Club Brugge számára Charles De Ketelaere játékjogáért.

A piros-feketék első körben egy 20 millió euró + bónuszok ajánlattal indítottak a belga válogatott tehetség megszerzéséért, ami elutasításra került. Néhány nappal ezelőtt a Milan elöljárói egy új, jelentősen megemelt ajánlattal kopogtattak.

Daniele Longo, a Calciomercato sportújságírója közölte, hogy a Club Brugge visszautasította a Milan második ajánlatát is De Ketelaere játékjogáért. Az ajánlat fix 27-28 millió eurót + 3 millió bónuszt tartalmazott, azonban ez sem bizonyult elegendőnek a belga együttes számára.

De Ketelaere csak a Milanra vár, ugyanis már megszületett a megállapodás a játékossal egy 5 évre szóló szerződésről. A 21 éves támadó-középpályás továbbra is visszautasítja a Premier League-ben szereplő Leeds United ajánlatát és a Rossoneriben akarja folytatni a pályafutását.

A Leeds 37 millió eurót kínált CDK játékjogáért és a Brugge azt szeretné, hogy a Milan megközelítse ezt az összeget. Longo információi szerint Paolo Maldiniék most egy újabb, harmadik ajánlatot terveznek, ami fix 30 millió eurós átigazolási ár további 5 millió bónusszal kiegészítve.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

25 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Sztem még kevés lesz. Fix 35 lenne az ami “megközelíti” a Leeds 37 M-s ajánlatát. Jó lenne már lezárni ezt a nyögve nyelős bizniszt, mindenki megnyugodna kicsit.

 2. Azt lehet tudni, hogy a bónusz jelen esetben mit jelent? Hány meccset játszik, hány pontot szerez, vagy micsoda?

   • Aham. Ezekre gondolok én is, köszi! Na, akkor 30 felett ajánljunk fix összeget, mert a bónusz olyan mint a kutya vacsorája. Most nem mindegy, hogy 16 vagy 20 millió marad vásárlásra? Azért nem kapni valamire való játékost. Kölcsön venni valakit még bőven elég.

 3. Most lennék kíváncsi, hogyan is hoznánk el a srácot, ha Botman összejött volna. Az 50M keretből a hollandra elment volna 30, és a maradék húszból akarták volna CDK-t, Ziyech-t és Sanchest? Az szép küldetés lett volna. Örüljünk, hogy így alakult, mert a védelem jobban rendben van, mint a tízes poszt.

  Remélem, tényleg letesszük ezt a 30+5M ajánlatot a Brugge elé. Ez lesz az utolsó, Paolóék elmondták, hogy a Leeds-féle 37 milláig nem fognak felmenni. Erre talán már rábólintanak. Nagyon örülnék neki.

  Ziyech tőle függetlenül jönni fog a jobb szélre, ha sikerül elhozni. Ha CDK nem jön össze, akkor a marokkói lesz a tízes. Ott én még nem nagyon láttam játszani őt. Ha CDK nem sikerül, akkor Dybalát én megfontolnám árnyékék gyanánt. Igaz, hogy magas a fizetése, de ingyen lenne a leigazolása, ami szempont, főleg nekünk.

  A PSG a füle botját sem mozdítja Sanches kapcsán, szóval kivárunk. Több egyéb igazolást terveznek a franciák, a középpályára is, de a portugálról nincs szó náluk. Szóval jelenleg úgy tűnik, Sanches kénytelen lesz hozzánk jönni, mert más eddig egyszerűen nem jelentkezett be érte. Vagy ha nem tetszik, marad Lille-ben.

  Védőfronton nics semmi új. Tanganga ügynöke tegnap talalkozott a Milan illetékeseivel, de egyelőre nincs hír arról, mire jutottak. Diallo nehezen elhozható Párizsból, szóval talán a Spurs mellőzött védője könnyebb dió lenne, ha nem jelentkezett volna be a Newcastle érte. Így nem tudni, mi lesz.

  • Hát, a szarkákat már nem hívnám sajna kiscsapatnak. De egy Villa és Leeds is hasonló összegekkel gazdálkodhat, egyszerűen látványosabb angliában a foci, és jobban is marketingelik. Bevallom, hamarabb nézek meg egy ilyen középcsapat meccsét, mint mondjuk a Juvéét, pedig semmi szurkolói ellenszenv nincs bennem.

  • Igen. Mert sok a pénzük, és mert már jó játékosaik is vannak, és lehet, hogy már jövőre nemzetközi kupát érő helyekért mennek, de rá egy évre már biztos.

   • Szerintem pedig egy gazdag kiscsapat !És az is lehet hogy a 10.helyért küzdenek majd))))de ha majd lenyomnak pár szezont a tényleg nagy csapatok között,talán lehet őket úgy nevezni😉

 4. Szeeintem a belgák is úgy gondolkodnak hogy ha annyira akarjuk ezt a srácot akkor tegyük le az árát.Oda kell adni a 35 és kész.

  • Abszolút így van, nehogy már 5 millán múljon egy olyan játékos szerződtetése, aki a köv. 10-12 évre megoldhatná egy kulcsfontosságú, lyukas poszt betöltését a csapatban. Ráadásul nem nagyon van más alternatívánk a piacon erre a posztra, Ziyech inkább szélső, jóval idősebb, ill. az ő leigazolása sem lenne egyszerűbb.

 5. Na, vannak hírek. A CDK-üzletet jövő hét elejére Paolo le akarja zárni, hétvégén készül az új ajánlat.

  A PSG mégis méltoztatik hamarosan ajánlatot tenni Sanchesért, csak eddig nem értek rá vele foglalkozni, mert mindenféle más játékossal törődtek. Szóval sanszos, hogy helyette rárepülünk Douglas Luizra.

  De ez sem biztos, illetve semmi sem az. Ugyanis van valami Blue Skye nevű kisebbségi tulajdonosunk, aki megtámadta az egész RedBird-féle adásvételt, mert hogy ők nem voltak tájékoztatva időben a részletekről, vagy ilyesmi. És egy New York-i bíróság helyt adott a keresetüknek.

  Magyarul az egész mercato a rá való kerettel és az adásvétellel együtt némileg veszélybe került, és lehet, hogy ez a cég blokkolni fogja az egész üzletet.

  Na, Paolo, most igazolj ügyesen. Eddig sem volt könnyű helyzetben, de majd most. És mindezt a mercato alatt. Legjobb. Pont ez kellett. Nem tudom, mennyire igaz (annak tűnik), és mennyiben jelent tényleges veszélyt (vagy csak adminisztratív jellegű probléma), de nem néz ki jól a sztori.

  Ha lesz majd új hír, megírom. Hátha az jobb lesz.

  • Az gyönyörű. Annak a klubnak, amelynek ilyenek a (rész)tulajdonosai, nem kellenek ellenségek, azok már házon belül vannak.

 6. Azóta nincs semmi új erről a Blue Skye-ügyről. Viszont a hírek szerint két napja fű alatt 35M ajánlatot tettünk a Napolinak Elmas leigazolására. Innentől hivatalosan nem értek semmit. Pont ennyit kellene letenni CDK-ért. Ott látványosan xarakodunk, ide meg benyújtunk egy ilyet sutyiba. Csak nehogy a Napoli rábólintson. Vagy lehet, hogy ez csak taktikai alapon történt, és igazából a Brugge-nek szól az egész Elmas-sztori, és amúgy nem is akarjuk elhozni. Ha jól emlékszem, 10 gólja és 8 asszisztja volt az előző szezonban, ami amúgy nem olyan rossz, és tízesben meg jobb szélsőben is tud játszani. De ha tényleg gond lesz a cégátvétellel és a pénzzel, akkor ez most mi? Belefér nekünk most egy Elmas 35M-ért?

  Az egyszeri szurkoló csak kapkodja a fejét, és nem is tudja, mit higgyen el. A fentiek közül valami tutira kacsa, mert ezek így egyszerre nem lehetnek igazak. Utólag majd kiderül, melyik volt kamu. Kíváncsian várom.

  A végére valami jó is legyen: Ibra hosszabbítása jövő héten elvileg be lesz jelentve.

  • Elmasnak az egész napolis pályafutása alatt (ami 3 év) van 11 gólja és 8 gólpassza, nem a tavalyi szezonban, és ebben benne vannak a kupák is. A srác 24 millát ér a TM szerint, de én még ezt is soknak érzem, max. 20-ra tartom. És inkább a bal szélre szokták néha kirakni, de ő abszolút nem szélső. Viszont ha már Napoli és középpályás, akkor én Fabian Ruizra próbálnék rámenni. Jövőre lejár a szerződése és szerintem az egyik, ha nem a legjobb játékos a Nápolyban, de az egész ligában is top5-ös kp. Renato Sanchesnél sokkal többre tartom.

   • Na, most látom, hogy a vb-selejtezőkkel együtt (2 gól, 2 gp), megvan a tavalyi 9 gól/8 gp statja Elmasnak, de ez egy elég kiugró szezonja volt. Ezt valamiért nem jelezte a TM, úgy látszik annyit ér az adatbázisuk, mint a becsléseik.

 7. Eddig összességében ez a RedBird eléggé összeszedetlen bandának tűnik. Mintha nem készültek volna fel kellőképpen arra, hogy ha átvesznek egy ekkora klubot, mihez is kezdenek vele rövid távon. Egyelőre úgy fest, csak sodródnak az eseményekkel. Az meg totál amatörizmusra vallana, ha még egy adásvételt sem tudnának szabályosan kivitelezni. Ráadásul egy ilyen bugyuta hibát elkövetni…

 8. Ez így van. Egy hónapnyi nyűglődés után tavasszal megvették a klubot, de igazából majd szeptemberben veszik át a boltot. Ja, hogy a kettő között van egy mercato? Hm, oké, adunk 100 millát, ne nyígjon senki, de aztán erősödjön ám az a csapat! Gyerünk, Paolo, húzzál bele! Ja, hogy egy kicsit neked is lejárt a szerződésed? Hm, akkor ezen gondolkodunk egy kicsit. Mondjuk, pár hetet. Ja, hogy közben mindenkit megvesznek a többiek? Jó, egye fene, maradhatsz. De akkor legyen elég 50 milla, azért is sok finomat adnak a boltban. A többit majd szeptemberben megbeszéljük. De vezessük ám azt a tabellát!

  Kb. ezt látom eddig. Reméljük, a folytatás fényesebb lesz, mint ahogy indulnak. Sokan szidták Singeréket, olykor joggal, de ilyen szintű dilettáns és amatőr dolgokat nem csináltak. Persze ki tudja, mi igaz mindabból, amit olvasunk.

 9. Nem hiszem hogy Elmas csak azért legyen kamu hogy a Brugges meg legyen ijesztve mert hát akkor ők jobban is járnának mert ott nekik ott van a Leeds 37 milliós ajánlata….tehát ettől nem fognak megijedni hanem inkább megörülni.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS