2022. augusztus 09., kedd

Castillejo visszatér Spanyolországba

-

Samu Castillejo nemrég elbúcsúzott a csapattársaktól és négy év után távozik.

Ahogy várható volt, a spanyol támadó a soron következő szezont már nem a Milan játékosaként fogja megkezdeni. Castillejo az előző idényben mindössze 122 játékpercet töltött a pályán és 5 meccsen játszott, ami jól mutatja, hogy nem része az edző és a klub terveinek. A játékos már jó ideje átigazolási listán szerepelt.

Fabrizio Romano és Gianluca Di Marzio transzferguru jelentése szerint megszületett a megállapodás és Castllejo a spanyol élvonalban szereplő Valencia játékosa lesz. A 27 éves támadó igent mondott a klubváltásra és visszatér hazájába.

Castillejo már elbúcsúzott a csapattársaktól Milanellóban és a mai napon Spanyolországba utazik. A következő napokban orvosi vizsgálatokon vesz részt, majd aláírja a szerződését az új klubjával. Di Marzio közlése szerint Samu átigazolással távozik és várhatóan 3 évre kötelezi el magát a Valenciához. A spanyol játékos szerződtetését Gennaro Gattuso vezetőedző kérte a Valencia vezetőségétől. Az olasz szakember korábban a Milannál már együtt dolgozott vele.

FRISSÍTVE: A Sky új részleteket közölt a transzfer kapcsán: Castillejo ingyenes átigazolással fog csatlakozni a Valenciához és egy évvel a lejárta előtt közös megegyezéssel felbontják a szerződését a Milannal. A játékos végkielégítés nélkül távozik. A MilanNews hozzátette, hogy Castillejo szerződésébe különböző bónuszok fognak szerepelni, amelyek teljesülése esetén pénzösszeg üti a Milan markát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Gattuso továbbra is mindent megtesz a csapatért. 🙂 ha még vmi pénzt is adnak ezért a bajnokért akkor pedig főleg:D

    • Tévedsz, őket még leonardo hozta. Annak a koklernek az igazolásai (Caldara, Castillejo, Paquetá, Piątek, Laxalt, Higuaín, Reina, Strinić) és ezen játékosok fizuja brutto 172M€ veszteség lett összeadva. Persze ez csökkenhet, ha Caldara-ért valaha fizet majd valaki, ráadásul kiderült róla, hogy 2024-ig szól a szerződése…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS