2022. augusztus 19., péntek

Caldara a Speziához kerülhet az új szezonra

-

Folyamatban van a transzfer lezárása, Mattia Caldara ismét távozni fog.

Az olasz középhátvéd egy héttel ezelőtt edzésbe állt és megkezdte a felkészülést Milanellóban, miután lejárt a kölcsönszerződése a Venezia együttesével, amely kiesett az olasz élvonalból és ezért a klub nem vásárolta meg végleg. Caldara Milanellóban edz, viszont nem része a terveknek és a következő napokban távozhat.

A MilanNews, a Corriere dello Sport és a La Gazzetta dello Sport egybehangzó információi szerint a Spezia bejelentkezett Caldaráért és szeretné soraiban tudni a 2022/23-as idényre.

A legvalószínűbb forgatókönyv, hogy a Spezia kölcsönveszi a 28 éves védőt, akire alapemberként számítanának a védelem tengelyében. A Gazzetta szerint a tárgyalások rövid időn belül lezárulhatnak a felek között és Caldara a következő napokban fog csatlakozni a Speziához, amely 3 millió eurós vásárlási opcióval veheti kölcsön a következő szezonra.

Caldarának még két év van hátra az aktuális szerződéséből a Milannal. 2018 nyarán érkezett a Juventustól, azonban súlyos sérülésekkel bajlódott és mindössze 2 tétmeccsen játszott a csapatban. Másfél éven keresztül az Atalantánál szerepelt kölcsönben, míg legutóbb a Veneziában játszott.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS