Megvan az egyezség Ibra és a Milan között

9

Egybehangzó olasz sajtóhírek szerint Zlatan Ibrahimovic úgy döntött, hogy meghosszabbítja a szerződését a klubbal.

Az elmúlt fél évben rengeteg találgatás látott napvilágot Ibrahimovic jövőjével kapcsolatban és felmerült annak a lehetősége, hogy a szezon végén abbahagyja a futballt és esetleg a klub vezetőségében vállal munkát vagy éppen csatlakozik az áprilisban elhunyt Mino Raiola ügynökségéhez. Úgy tűnik, hogy a svéd csatárnak más tervei és ambíciói vannak a következő idényben.

Fabrizio Romano transzferguru tényként közölte, hogy Ibrahimovic úgy döntött, meghosszabbítja a szerződését a Milannal. A 40 éves csatár a soron következő, 2022/2023-as szezonban is folytatni fogja a futballt és nem vonul vissza.Romano és Di Marzio beszámolója szerint megegyezés született a Milan és Ibrahimovic között az új szerződésről. A svéd klasszis 2023. június 30-ig fog hosszabbítani és az alapfizetése 1 – 1,5 millió euró lesz, amelyhez további bónuszok társulnak a teljesítményétől függően.

Ibracadabra hivatalosan a mai napon nem áll szerződésben a Milannal, ugyanis június 30-án lejárt a kontraktusa. Ennek ellenére a klub vele is népszerűsíti a 2022/2023-as szezonra tervezett új hazai mezt és továbbra is megvásárolhatók az ő nevével ellátott mezek. Minden arra utal, hogy a történet folytatódik a veterán futballista és a Milan között.

Zlatan az elkövetkező napokban írja alá az új szerződését a Rossonerivel.

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Én azt tippelném, hogy nem, január körül lehet elvileg játékra alkalmas, és nagyon a rehabilitációja elején járhat. PErsze ki tudja, lehet elkiséri őket szurkolóként.

  1. Szerintem korrekt szerződést kötnek vele. Minden második meccsen játszhat majd többet már nem bír sajnos 😬
    ZTE ellen nem játszik pedig biztosan láttunk volna tőle néhány technikás medoldást.
    Még mindig nagy játékos jól lát a pályán ⚽

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet