Kjaer: “Hét hónapja várok erre a pillanatra”

2

Hét hónap után először edzett a csapattal Simon Kjaer, a Milan dán válogatott védője, akire a tavalyi súlyos térdsérülése miatt hosszú kényszerpihenő várt.

Kjaernek tavaly decemberben egy Genoa elleni bajnokin szakadt el a térdszalagja és ezért meg kellett műteni a térdét. A szezon második felében egyetlen mérkőzésen sem tudott pályára lépni, de már teljesen felépült. A 33 éves dán védő hétfőn teljes értékű edzésmunkát végzett Milanellóban az előszezon első napján, mindezt 7 hónap után először. Kjaer a MilanTV mikrofonjainak nyilatkozott.

SIMON, AZ EGÉSZ EDZÉST VÉGIGCSINÁLTAD A CSAPATTAL. NAGYON IZGATOTT VOLTÁL, HOGY VISSZATÉRHESS A ROSSONERI ÉLÉRE…
“Abszolút, 7 hónapja várok erre a pillanatra. Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhettem a srácokhoz és újra elkezdhettem futballozni. Nagyon örülök.”KÖTELEZŐ KÉRDÉS! ENNYI KIHAGYÁS UTÁN HOGY ÉRZED MAGAD?
“Jól érzem magam. Eddig nagyon sokat dolgoztam, de még mindig sok tennivaló van. Fizikálisan jól érzem magam. Volt egy kis nyaralásom a családommal, de még akkor is a pályára történő visszatérés körül forogtak a gondolataim, hogy visszatérjek Milánóba és újra edzésbe álljak. Ezért is nagy örömmel tölt el, hogy itt lehetek.”

LÁTTAM, HOGY AZ EDZÉS UTÁN RÖGTÖN AZ ÁLTALAD PRODUKÁLT ADATOKAT FIGYELTED ÉS KONCENTRÁLT VAGY…
“Négy hónapja dolgozom adatokkal és számokkal, ezért tudom, hogy hol kell lennem és milyen számokat kell produkáljak annak érdekében, hogy fokozatosan teljesen visszanyerjem az erőnléti állapotomat. Fontos az is, hogy ezek a számok ott legyenek a fejedben referenciaként. Az első nap nagyon jó volt.”

JÓ ÉRZÉS A MEZEN LÉVŐ SCUDETTO-EMBLÉMÁVAL KEZDENI A SZEZONT?
“Mindannyian boldogok vagyunk a Scudetto megnyerése miatt, de egyben ez pozitív nyomást is gyakorol ránk és arra késztet minket, hogy a legtöbbet adjuk ki magunkból ebben a szezonban is. Megnyertük a bajnoki címet, de tovább kell fejlődnünk.”

AHOGY MONDTAD, NYOMÁS NEHEZEDIK RÁTOK, AMI AZT JELENTI, HOGY A CSAPAT ELVÁRÁSAI NÖVEKEDTEK ÉS NAGYON MAGASAK…
“Így van, hiszen mi vagyunk a Milan és megnyertük a bajnokságot.”

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Hát kiváncsi vagyok. Meg kellene próbálni Kalulut kitenni jobbra, és megnézni úgy hogy:
    Kalulu – Kjaer – Tomori – Theo

  2. Nagyon vártam már ezt a hírt.👍
    Nélküle is hoztuk a meccseket, de szükségünk van rá.💪
    Sokat köszönhetünk neki is a scudettó megnyeréséből alaposan kivette a részét. 🏆🏅🥇

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet