CDK-üzlet: Két ifista is része lehet a transzfernek

20

A Milan a saját nevelésű játékosainak bevonásával próbálhatja meg csökkenteni Charles De Ketelaere vételárát, miközben a játékosnak a Premier League-ből is van megkeresése.

Mint arról beszámoltunk, a Milan egy 20 millió euró + bónuszok nyitóajánlatot tett De Ketelaere játékjogáért, azonban ez kevésnek bizonyult és elutasításra került, mivel a Brugge többet szeretne kapni érte.

Gianluca Di Marzio, a Sky Italia transzferguruja szerint a Milannak vetélytársa akadt De Ketelaere leigazolásáért, ugyanis a Premier League-ben szereplő Leeds United egy 30 millió eurós ajánlatot nyújtott be a belga tehetségért és az összeghez további bónuszok társulnak.A 21 éves támadó-középpályás a Milant preferálja és szeretne csatlakozni a csapathoz, ugyanis nemrég telefonon beszélt Paolo Maldinivel és Stefano Piolival is. Di Marzio és a MilanNews közlése szerint a Milan vezetősége a napokban készen áll egy új, magasabb összegű ajánlatot benyújtani, amely bónuszokkal együtt elérheti a 30 milliót.

Fontos szempont lehet, hogy a Brugge érdeklődik a Milan két saját nevelésű játékosa, Emil Roback (19 éves, svéd csatár) és Andreas Jungdal (20 éves, dán kapus) iránt. A piros-feketék a felajánlott pénzösszeg mellett megpróbálhatják bevonni a két Primavera-játékost az üzletbe CDK megszerzése érdekében. A következő napokban további fejlemények várhatóak a tárgyalások alakulásáról.

FRISSÍTVE (2022.07.07.): De Ketelaere ügynöke Milánóban tartózkodik és tegnap személyesen találkozott a Milan vezetőségével – írja Fabrizio Romano és Di Marzio. Folyamatban vannak a tárgyalások azok után, hogy a Rossoneri megtette a nyitóajánlatát. A klub azon dolgozik, hogy megszerezze a belga válogatott játékos beleegyezését a transzferhez.

20 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • CDK dönti el elsősorban. Ez nem emberkereskedelem , főleg úgy, hogy ide akar jönni. Ez a formula sztm meggőzö egy 25ös ajànlattal. Egy kiesőjelölt Soton meg egy hasonló szintű Leeds nem lehet ellenfele az olasz bajnok, első kalapos Milannak…

   • Akkor lehet ellenfél, ha egy Sotonban, vagy Leedsben mindent egy lapra feltéve egy brutál jó első szezont produkálna. Akkor ha kiesnének, ha nem, valamelyik csapat az első 8-ból tuti lecsapna rá. Na az már előrelépés és csak 1 évet “cseszne el” a karrierjéből.
    Na de reméljük, hogy a szőke Kaká a Milanban köt ki.

   • Botman és R. Sanches is ide akart jönni…
    Valóban nem emberkereskedelem, de anno Ibra és T. Silva sem önszántából ment a PSG-hez.

    • RedBird keresztbe tett nem kicsit annak a 2 igazolásnak, ez nem Maldiniék hibája. Ebből az Ibrás-Silvás sztoriból is felesleges kiindulni, ilyen sztm nem volt és nem is lesz a világtörténelemben, hogy vkit a tudtán kívül adnak el. Ezt le is írta az önéletrajzi könyvében, tehát igaz.
     A Redbird most kezd el kapcsolni, hogy bele kell invesztálni többet az erősítésekbe, mert másképp nem fog menni az előrelépés. Remélem nem túl későn. Ettől függetlenül CDK szerintem itt köt ki Zyjechel együtt.

     • Leirta, tehat igaz 😂😂
      Azt is leirtak joparan, hogy Covid jarvany van es mindmeghalunk… Az is igaz 😂😂😂
      Ne viccelj Mar, mindenkit Meg lehet gyozni… Faszt akartak idejonni(de, jottek volna szivesen ha a Milan ugyanazt ajanlja…)

      • Ibra leírta, az ő szavában megbízhatunk szerintem 🙂 Komolyra fordítva a szót, itt nálam egyértelműen garasoskodik a tulaj. Pénz nélkül meg sajna nem lehet minőséget venni. Majd átgondolják még párszor, csak nehogy addig senki ne jöjjön, akit kinéztünk. Picit boszantó, de ennél biztos összetettebb a dolog, nem fifa manager a piac.

      • Mindamellett egy fazonszabász kéne ide elsősorban, mert Leao ‘kedvére’ és vállalkozó készségére nem lehet alapozni még 1 szezont. Jobb oldal meg kb egyenlő a zéróval…

 1. Emil Robackra kíváncsi lettem volna. Ibra valamiért csak a szárnyai alá vette.
  Lehet a srácnak egy jó szezonja a nem túl acélos belga ligában, aztán viszik is a Brugge-ből egy vagyonért. Majd pár év múlva amikor egy Arsenalban szaladgál, akkor mondogatjuk, hogy de jó lett volna kipróbálni. 😁
  Jungdalt csak azért sajnálom, mert 20 évesen a Primaverában bohóckodik. Ha felkerülne 3.számú kapusnak, akkor sem védene Magic Mike mögött. Úgyhogy neki előrelepés bárhova is menne.

 2. Ha ezzel megtudjuk szerezni a belga srácot, akkor modhatjuk, hogy a két ifista már jó befektetés volt. Ha látnak benne potenciált, akkor talán bele lehetne rakatni valami visszavásárlási záradékot a szerződésükbe.

 3. Most olvastam hogy a Leeds már 35 plusz 5 bónuszt ajánlott. Ha ezt is elveszítjük egy szar Leedsel szemben akkor ez több mint szánalmas.

 4. Angliában a tv-s pénzekből kicsit több a bevételük, mint nálunk.
  Nagyobb fizetést is tudnak ajánlani, de azért a BL + olasz bajnoki cím szerintem többet nyom a latban.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet