A Milan megállapodott Duarte eladásáról

5

Úgy tűnik, hogy a brazil középhátvéd marad Törökországban, mivel létrejött a megállapodás.

Leo Duarte 2021 januárjában távozott a Milan együttesétől és egy 18 hónapos kölcsönszerződés keretein belül csatlakozott a török élvonalban szereplő Istanbul Basaksehir együtteséhez. A szerződésében a török együttes vásárlási opciót szerzett rá és úgy döntöttek, hogy végleg megtartják.

Yagiz Sabuncuoglu, a VOLE sportújságírója arról számolt be, hogy a Basaksehir megállapodott a Milan vezetőségével Duarte átigazolásáról. A törökök kedvezményt szereztek rá és az átigazolási ár az eredeti vételi opciónál alacsonyabb összegű.Nico Schira olasz újságíró szerint a Rossoneri 2,5 millió eurót fog kapni a 25 éves védő eladásáért. A hivatalos bejelentés az elkövetkező napokban várható.

Duarte egyike volt azon kevés játékosoknak, akiket Paolo Maldini és Frederic Massara szerződtetett, ám végül nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. A Milan 2019-ben mintegy 10,6 millió eurót fizetett érte a Flamengónak, azonban a brazil védő mindössze 9 meccsen jutott szóhoz a csapatban.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem tudom, hogy ott mennyit kap, de szerencsétlen jól elcseszte. Mondanám, hogy Paqueta is, de ő a Lyonnál talán bevált.
    Anno eljöttek a Flamengotól, akik utána bajnkok lettek, majd megynyerték a Libertadores kupát.
    Rosszkor rossz helyen egy akkori rossz Milanban.
    Más kérdés, hogy ha egy Benficába kezdték volna az európai kalandjukat, akkor már lehet, hogy valamelyik PL csapatban virítanának 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet