Romagnoli megegyezett a Lazio együttesével

11

Olasz lapértesülés szerint egyetlen lépés választja el Alessio Romagnolit attól, hogy a 2022/2023-as szezontól a Lazióban folytassa pályafutását.

A Milan korábbi csapatkapitányának július 1-én hivatalosan is lejárt a szerződése és péntek óta nem áll a klub alkalmazásában. Már hónapokkal ezelőtt sejteni lehetett, hogy Romagnoli hét év után után búcsút int a Rossonerinek a nyáron.

A La Repubblica beszámolója szerint Romagnoli igent mondott a Laziónak és elfogadta a legutóbbi szerződésjavaslatot. A 27 éves középhátvédnek a Premier League-ből is volt megkeresése, azonban most nagyon közel áll a Lazióhoz.A lap szerint Romagnoli rábólintott a Lazio által felajánlott 5 éves szerződésre, amely alapján éves szinten nettó 2,8 millió eurót plusz bónuszokat kereshet következő csapatában. Az egyezség tartalmaz egy hosszabbítási opciót a hatodik évre. A Repubblica hozzátette, hogy csak a hivatalos bejelentés hiányzik.

Gianluca Di Marzio korábbi beszámolója szerint a Premier League-ben szereplő Fulham 4 millió eurós bért kínált Romagnolinak, aki úgy tűnik, hogy a gyerekkori kedvenc csapatát, a Laziót preferálja.

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Leszámítva a sebességét (nagyon lassú szegény), nincs vele problémám..
    Ahhoz meg túl jó játékos, hogy a cserepadon ücsörögjön, szóval teljesen érthető, hogy a Laziot fogja erősíteni.. A kékeknek egyébként is botrányos volt a védekezésük, szóval rájuk fér..

  2. Nyilván cserepados lenne nálunk, de nem értem a helyzetet, mivel korábban arról cikkeztek, hogy a bérigénye túl magas, ezért nem marad. Most erre meg elfogadja a jóval kisebb célokért küzdő csapat alacsonyabb bérét??? Nem akarom ekézni mert sokat adott a klubnak, csk is volt, de akkor sem értem.

  3. Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy imádkozhatunk, hogy ne legyen egy sérüléshullám se a szezonban, mert óriási bajok is lehetnek az őszi meccsterhelés alatt. Lehet csűrni-csavarni a dolgot, de világtalan ostobaság lesz, ha középsővédő posztra költi majd a csapat a büdzsé egy jelentős részét. Ilyen rohadt kevés góllal csak 3 csapat lett az elmúlt 20 évben bajnok a Leciester és a Juventus. Nem a csatárainkat ekézve, mert sokat lehet nekik köszönni, de egy bajnok csapatban lennie kellene egy 20 gólos játékosnak, mert arra nem lehet építeni, hogy majd minden meccset be fogunk húzni 1:0-ra mint a tavalyi szezon jelentős részében.
    Mindezek tudatában pedig most kereshetik Romagnoli pótlását aki nem 10 millió euró lesz, sőt én még a 20-at se mondanám soknak. Ez a pénz pedig jelenleg igenis sokat jelentene más posztokon is, úgyhogy kíváncsian várom a fejleményeket. Van egy olyan érzésem, hogy a Marcelo, Acerbi duóval akarjuk majd “megerősíteni” a csapatot, de bármennyire is tisztelem mind a két játékost (utóbbi, szerintem a liga egyik legbiztosabb védője volt a tavalyi szezonig, amikor is még a saját csapatából is kezdték kiutálni) úgy érzem ez most elég nagy vakvágány lesz. Nem fog minden kiöregedett játékos nálunk újjászületni, még ha az elmúlt pár igazolás ezt a teljesen téves képet is ültette bele a szurkolók egy részébe.

    U.i: Valaki tud valami Messiasról? Az opció lejárt, hivatalosan nem jelentették be, szóval vehetjük úgy, hogy nem tér vissza?

  4. De hiába beszél itt mindenki arról hogy annyi fizut mi is adhatunk volna neki, hogy drága lesz a helyettese de ha egyszerűen Romagnoli nem akart maradni mert előtte van Tomori, Kjaer és Kalulu is akkor lehet ha 5 millát is kínáltunk volna neki akkor sem marad. És Romagnoli utódja? Azt hiszem nem lesz nehéz találni egy 4 számú védőt….