A Puma bemutatta a Milan új hazai mezét

5

Hétfőn a Milan és a Puma hivatalosan is bemutatta a csapat 2022/2023-as szezonra tervezett mezét.

A megszokottnál később jött a hivatalos bemutatás, ugyanis az elmúlt években rendre a szezon utolsó hazai mérkőzése előtt jelentették be a soron következő idényre készült hazai kollekciót. Most egészen július elejéig várni kellett arra, hogy bemutassák és megvásárolható legyen Olaszország bajnokcsapatának új meze.

A Milan és a Puma hivatalosan is bemutatta a 2022/23-as szezon hazai mezét.Casper Stylsvig, a Milan igazgatója: “Örömmel jelentjük be a 2022/23-as szezonra szóló új hazai mezünket. Büszkék vagyunk arra, hogy a mezünket a klub 19. bajnoki győzelmének szimbóluma, a zöld-fehér-piros Scudetto-embléma díszíti. Ez elválaszthatatlanul és mélyen kapcsolódik Milánó városához és annak innovatív víziójához a pályán illetve azon kívül egyaránt.”

Marco Mueller, a Puma vezetője: “A Milan új hazai mezét a divat, a megjelenés, az utcai ruházati kultúra és a hagyomány ötvözi. A mez az előtt tiszteleg, ami egyedülállóvá teszi az AC Milant.”

Az új hazai mez július 4-től, azaz a mai naptól elérhető a Milan hivatalos boltjaiban és webáruházában, valamint megvásárolható a Puma üzleteiben illetve internetes oldalán.

KÉPEK:

VIDEÓ:

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet